Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Lite lesz az X9c-ből
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz neilszab #5938 üzenetére
Szerintem a szimulatorozas alapbol ugy kezdodik, hogy minden segitseg off, ABS pedig factory. Szoval e teren nem tudom, kell e kulonbseget tenni. Szeron csataztam egy sraccal, persze tok elvezetes volt, bar arrol szolt, hogy o fel kor alatt megelozott, majd visszaengedett, majd ismet megelozott, 2 koron keresztul. A vegen azert csak elarulta, hogy pillango+TC+ABS on. Jah.... Mar bocs, de eleg kedv rombolo hatasu, ha egy korben ketszer is megeloznek. Kozben meg realis korulmenyek kozott lehet korbe sem erne ertekelheto idovel...
En csak ezert nem indulok ilyeneken. Szeretem a kotott szabalyokat, mert megiscsak van kis tetje a dolognak. Funnolni ott vannak a szabad szerverek, ahol lehet bohockodni.Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Steam topic
- Proxmox VE
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest