Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NB2

    aktív tag

    Nem akartam pár óra után írni, de most megteszem:

    Egy dolog, hogy szép a játék, de...
    Valahogy nekem nem jön be ez a 3. fél dolog. Bármelyik AC-vel játszottam megvolt az "ellenség" és a többiek semlegesek voltak velem szemben. De ez, hogy ölök athénit, ölök spártait, területet foglalok, egyszer ennek, egyszer annak valahogy nekem megfoghatatlan. Teszem azt foglalok Spártának egy tartományt, 6-7 óra alatt minden kérdőjelet kipucolva, majd másnap mikor betöltöm már athéné lesz újra? Pl pont az egyik tartományban mikor beléptem már vulnerable volt a vezető, lehetett volna conquest battle-zni, erre másnap már eltűnt az ikon. Kérdem azt meg hogy?
    Side questek. Ötlettelen semmik. Legalábbis a message boardon azok vannak. Ez az adj át egy üzenetet egy vicc és ilyenből már volt 5! Mikor kaptam egy olyat, hogy pusztítsak el 5 pirate ship-et győztem rájönni melyik a pirate ship:)
    Mikor az egyik fortba vissza kellett menni egy side quest miatt (amit persze előtte kipucoltam) megint élt a kapitány! Pedig az originsben ez jól működött, hogy a katonák benne voltak, de kapitány már nem!
    A 3. területen már +18-as szinten voltam, miközben a játék elején 9-12-es szintet mutatott. Persze felszintezett mindenkit, de ha jól emlékszem az originsben ilyen hamar ekkora szintkülönbség nem volt. Alexandriába talán +2-vel mentem.
    Jah és az egész terület mérhetetlenül hatalmas! Feleslegesen! Nem attól lesz jó a játék, hogy egy hatalmas területet odacseszek ismétlődő küldetésekkel. Elismerem, hogy a witcher 3 komplexebb volt, de ott Skelligeben kaptam hülyét a tengeren lévő 1500 db kérdőjeltől!
    Originsben sem tetszett, itt sem tetszik ez a töménytelen fegyver! Nekem picit túl sok.

    Egyébként nem azt mondom, hogy nem tolom ki a főküldit és nem fedezem fel az összes kérdőjelet, de a sidequesteket tuti nem csinálom meg. Totál felesleges.

Új hozzászólás Aktív témák