Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz weres78 #7834 üzenetére

    Ez igaz, viszont a lőszer szinte minden esetben növeli az alfát is, én inkább azért szoktam velük kezdeni. Ilyen szempontból tényleg mindegy, hogy 370 vagy 420 átütésem van egy Challengerrel pl.

    A lőszer után én is általában a mobilitásra megyek, vagy ha van FCS, Stabilizer, akkor azt fejlesztem. Valóban fontos a látótáv is, de én általában hanyagolom, ha van más választás. Engem sokkal jobban frusztrál, ha a célkereszt lassan szűkül. De WoT-ban is fontosabbnak tartottam pl a jobb rate of fire-t, sebzéscentrikus játékos vagyok.
    Ez csak a saját preferenciám, WoT-ban is a legtöbb jobbféle játékos optikát pakolt a venti helyett, de én inkább a +0.01 pontosságra hajtottam. Itt meg AW-ban többen használják Freját/JCM-et, mint Sabrina Washingtont, pedig az a plusz 30-40 méter látóhatár néha nagyon jól jönne. De a reload time boostot nem biztos, hogy megéri feláldozni egy MBT-n.
    Az utolsó bekezdést is nekem írtad?

    (#7835) nemeth989: PvE-ben legtöbbször elég szokott lenni a pontosság, mert sokkal gyakrabban van lehetőség az enemy oldalát lőni. Remélem, hogy ennek is megnövelik, még ha így is kisebb lesz, mint a többi MBT-nek van.

    (#7836) DeadMeat: Meggyőztél, akkor lehet mégis megveszem. :) PvE-ben funolni végülis elég az az 500 pen is, elvégre a Challenger 1-em és a Leo 2-m penje is majdnem mindenre elég. Csak utóbbinak lehetne kicsit erősebb a frontja. Amúgy ez is ilyen gyulladós, mint a Ch1?
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    - Jól gondolom, hogy kis szerver létszám esetén itt is van esély túl magas tierű meccsekbe bekerülni?
    - Ti találkoztatok már olyan esettel, amikor még el sem kezdődött a PvE meccs, de már fel voltatok spotolva? Meg múltkor bírtam, a meccs kezdete előtt az egyik bot csak úgy kinyírt egy másikat. :D

    Worasra emlékszik még valaki? Anno WoT-os videókat csinált, de már ő is AW-zik. Itt van egy videója, szerintem megér egy megtekintést. :D
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    Unpoular opinion (saját vélemény):
    Láttam, hogy rengetegen írtátok, hogy szeretitek az ERC 90-F4-et. Tényleg nem rossz gép, de én nem érzem kiemelkedőnek. Igaz, hogy a gun depressionje szinte páratlan ebben a játékban, és a mozgékonysága is nagyon jó, viszont maga a lövege szerintem elég gyenge a saját tierjében. (Plusz igazából maga a TD osztály különleges képességét is fölöslegesnek tartom, mert jó eséllyel úgyis el fogok mozdulni 2 lövés között PvE-ben, amikor ez pedig sajna kikapcsol.)

    Gyakorlatilag semmit sem nő az átütés és az alfa a LAV-300-hoz képest, mégis sokkal páncélozottabb tankokkal kerül szembe. Medium küldiknél még oké (bár a HEAT már ott sem viszi pl a VFM-et), de hardon már néhány tanknak az oldalát sem viszi át AP-val, már T9-es MBT-kkel is szembekerül. Még az AMX 10-P90-nek is nagyobb a penje, pedig az egy szinttel kisebb és még prémium tank is. Mit szerettek benne annyira? :)

    Ezzel ellentétben a BegleitPanzer 57-ben nagyon kellemesen csalódtam, isteni egy gép. Baromi nagy fun vele játszani, a kedvenceim közé került.

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák