Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Csiga85 #6440 üzenetére

    Vedonod lathatoan nem tudja a kulonbseget akkor a bekalabtartasos hordozo , meg a keskeny ulepu kenguru kozt. Kengurunak ugyanis csak az utobbit szokas hivni. Kengurut jo erzesu orvos vagy vedono tuti nem ajanl.

    Angliaban meg nincs 30 fok -szerencsere - agyonoltoztetni sem kell a gyereket- szerencsere- remelhetoleg nem lesz nyug a hordozas, friss levegon meg igy is tud lenni :) Ha meg nem tetszik majd neki, akkor valtunk, ha meg jarni tud, akkor jon a kis laban szepen, sajat tempojaban, nem cipeljuk 3-4 evig babakocsiban, mint itt szokas.

    Nem tudom, ennyire elkepzelhetetlen egyeseknek, hogy baba nem csak babakocsiban tud szabad levegon lenni ? (mondom ezt ugy, hogy nem vagyok osanya, aki csak a hordozas az isten mentalistast vall, de a mi elethelyzetunkben, ebben a kornyezetben, es meg sorolhatnam a babakocsi abszolut nem alterrnativa, raadasul lattam mar felnoni nelkule is gyerekeket, koszonik, levegoztek rendesen ok is )

    Fogadd el igy. En nem foglak ravenni a hordozasra, de ahogy en sem nezlek le a babakocsizasert, te se nezz le masokat .

    Amugy a fagylatos tortenetedrol jut eszembe, nalunk meg sosem volt, hogy ejnek ejjelen valami kaja utan emgallithatalan kivanossagot ereztem volna, hogy lekuldjem erte az uram. Itt is latszik, nem vagyunk egyformak.

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák