Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • akoska23

    aktív tag

    Sziasztok! Csatlakoznák én is a csoporthoz, mint egy 2,5 éves kisfiú apukája.Kicsit visszaolvasgattam amit én tapasztalok: Az én fiam sem játszik sokat a szobájába inkább akkor megy be ha valami olyat akar csinálni amit ellenzünk (pl:bemegy becsukja az ajtaját leveszi a zokniját amit tudja hogy nem szabad és visszajön,vagy ha megszerez egy nem neki való dolgot a polcról és azzal játszik odabent hogy ne vegyük észre). Én sajnos külföldön dolgozom 5-6 hétig nem is látom de ha hazamegyek akkor észreveszem hogy nagyon apás (vagy csak hiányzom neki) de hála istennek akkor folyamatosan a közelemben van én segítek neki enni vagy én altatom viszem magammal mindenhova szinte. A fiam még nem beszél csak érthetetlen szavakat gagyog már azt is hallottam hogy csak lusta beszélni, vagy azért nem beszél mert trauma neki hogy nem vagyok otthon viszont már szinte mindent megért ha kérünk tőle valamit,vagy ha leszidjuk,és mindent "elmagyaráz" mutogatással testbeszéddel.Ha nem "akarjuk érteni " mit szeretne akkor pedig jön a hiszti amit nem tudom hogy sok-e az ő korabeli gyerekeknél de szerintem igen.Mostanában azt vettem észre hogy ha a feleségem hívom skype-on a fiam is tudja hogy én vagyok az és folyamatosan hallgatja miről beszélgetünk. Már ritkán de azért elalszik magában a szobájában de éjszaka azért beszökik az ágyunkba. Sok játéka van de leginkább autókkal játszik órák hosszat csoportosítja,tologatja őket és nevessetek ki de látom hogy tudja melyiket kapta együtt a másikkal és csak úgy játszik vele ha esetleg összekeverjük őket szétválogatja pedig ca 100db ról van szó.
    Nagyon rátok ömlesztettem most mindent de végre van hol leírni ezeket a dolgokat és ez kijött belőlem :B

    A fiamat Zalán-nak hívják.

    Kinek mi a tapasztalata a bilire szoktatás terén, nekünk nem akar ráülni pedig már több fajta bilit is próbáltunk inkább visszatartja,hisztizik vagy elbújik és pisil (mondjuk inkább csak elbújnamert ijenkor a következmények miatt fokozottan figyelve van.
    Itt egy pár friss kép róla:
    1
    2
    3

    A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol

Új hozzászólás Aktív témák