Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz Cadal #2790 üzenetére

    Nem, egyáltalán nem erről van szó. Hiszen épp azt mondta mindenki, hogy persze hogy meglehet oldani. Fel lehet nevelni normálisan, iskolázni stb...
    Egyszerű matematika. Ha három gyerek van akkor dolgok többségét hárommal kell szorozni. És ha megüt a fizetés egy bizonyos szintet (ami még messze nem milliós, dehogyis) akkor gond nélkül megtudsz nekik adni mindent. Egyszerű példa, egy valamire való cipő újonnan mondjuk 8k. 3 gyerek esetében az már 3x8k 24k. És kisgyerek korban is max 1 évet bír ki, de lehet annyit se. Persze lehet vaterázni és keresni jót is használtan, de az már akkorsem ugyanaz, mint az új. És bizony sokaknál nagy különbségnek számít az, ami a 8 és a 24 ezer forint között van.
    De ez csak egy példa. Ha már autónál tartunk, ott van a gyerekülés. Mi használtan vettünk egy igen jó minőségű, jó állapotú Römer King ülést 16 ezerért. Újonnan 50k alatt nem nagyon van, de a "tesztek" alapján az egyik legjobb. Na most 16k egy ilyen minőségű gyerekülésért nem volt nagy pénz. 3 gyerek esetében már 3x16 azaz 48 ezer forintba került volna. Na az viszont már mellbe vágott volna minket.
    Úgyhogy ez színtiszta matek. A végén pedig kijön hogy van-e rá vagy nincs. Ha nincs akkor muszáj lejjebb adni valamiből. És ennyi, kb ennyiről van szó.

Új hozzászólás Aktív témák