Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emmm

    senior tag

    válasz AMD Power #10098 üzenetére

    Fogadjunk, hogy csak az elfenekelést nem. :) Volt ilyen nálunk is, ősszel, minden áldott nap és tényleg semmi nem működött.

    Mindenki annyira fél ettől, hogy dobják felém a szentvizet, mégis a lányom a korosztályában messze a legneveltebbek és legjókedvűbbek közé tartozik.
    Ma már 3-ig sem kell számolnom, mert 2-nél megcsinálja a gyerek, amire kérjük. Persze a retorzió csak a legvégső esetben elfenekelés, abból sem volt néhánynál több alkalom. Sőt, már lassan nem is tudom, mikor volt rajta ekkora őrület, mint amit mesélsz. Viszont ha nem hagyja abba/nem csinálja meg az adott dolgot, mindig van valami retorzió: lehet az aznapi kedvenc mese kihagyása, vagy az adott kedvenc állat elvételezése, bármi. Egy dolgot nem szabad: kihagyni a retorziót, ha be volt ígérve és nem teljesített. Ami pl. nálunk mindig beválik: a hajmosás retorzió. A múlt héten volt egy ilyen, csak azért is ment a hiszti, hát bizony elvittem hajat mosni, pedig előtte nap volt megcsinálva. Legközelebb, ugyanabban a szituban, úgy csinálta amit kell, mint a huzat. Mert apa/anya MINDIG betartja, amit ígér.

    Ha meg ez nincs és más nem működik, igazából rájön, hogy hisztizéssel bármit elér.

    Jöhetnek a kövek, de egy biztos, hogy működik ez a fajta szigor ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák