Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Hivatalosan is ismét csatlakozom a csapathoz, szevasztok!
Sikerült kifognom egy nagyon szép 15" es retinát, teljes csomagolással. Annyi bakija van hogy a display körül a gumi tömítés picit viseletes, de szerintem ez nem veszélyes. Még a fóliákat és a gyönyörű szívdöglesztő legkirályabb apple logo-s bársonytörlőkendőt is megkaptam a gép mellé. Tök szomorú hogy már nem jár semmilyen "ajándék" az új masinákhoz.
Mivel macbookról van szó, természetesen a lenovo thinkpad topikba írtam a hsz-t!
[link]A projekt annyi volt hogy 200K körül kerestem olyan masinát amin lehet light fotós és video-s utómunkát végezni, valamint tud akksiról 5-6 óra üzemidőt. Szerintem sikerült a task!
Sok mindent lehet mondani a kedvenc gyártónkra, de azt nem hogy nem tudnak szép gépeket csinálni. Egyszerűen jó hozzányúlni ezekhez a gépekhez! Egy csomó gyártónak nem megy sajnos ez a feladat. Valamint valahogy megoldják hogy a design időtálló legyen. Szerintem nem látszik a gépen a kora!
Mindegy is, ennyit mondanék el vietnámról.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- MacBook Air 13" 2018 / 256GB, 8GB RAM / Rose Gold (204)
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest