- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
Este feltelepítettem a legutolsó Big Sur bétát a MBA-ra, szerintem a véglegesig nem lesz már semmi különös változás, ha már csak háttérképeket adnak hozzá. Eddig nem találkoztam semmi problémával, minden alkalmazásom működik. Szerintem a design frissítés is ráfért már, a régi kicsit "megöregedett" már.
De hogy a sok fancy dolog mellett nem tudták még mindig megoldani, hogy ha beállítok egy ablakot adott méretre és helyre, akkor az a következő megnyitásnál is ugyanúgy nyíljon meg, az azért vicces.Renault Megane IV Limited
-
CharlieDrop
veterán
Pár napja a Watch-om nem oldja fel a Minimet, ellenben a notit meg igen.
Eddig újraindítottam az órát, beállítáésokban ki/be kapcsoltam az óra általi feloldást, kikapcsoltam a Minit, áramtalanítottam is.
Nincs több ötletem.
Mit hagyhattam még ki?
Köszi a tippeket.Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
SharpSA
veterán
Nálam Edge alatt is ugyanúgy viselkedik, nem látok különbséget. Amúgy nem vészes, de látszik, hogy a fosbúk miért fosbúk. Na persze van még jó pár ilyen hasonlóan gyengén optimalizált vagy feleslegesen összetett oldal. Persze értjük mi van a háttérben, amiért ilyenek azok az oldalak.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
domerator
veterán
Koszi a tippeket mindenkinek, a videok betolteset letiltottam, most jobb, de par 10 gorgetes utan belassul igy is. Chrome alatt normalis, de azt meg nem szeretem, ugyhogy face lesz csak a chrome-on, minden masra marad a safari ahogy eddig. Azert cukkerberg bekaphatná...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
WhiteWalker
nagyúr
Sziasztok. Kis segítségre lenne szükségem.
Van egy MacBookAir 2015-s gépem. Ujra akartam telepiteni az egész MacOS-t , egy tiszta telepítéssel. Töröltem az összes particiót a DiskUtility alatt , közte volt egy bootcamp által létrehozott Win partició is. Ezt összevontam a Mac particióval.
Újra inditottam a gépet , be is jött a Comm+R gombra a Disk Utility , itt el is indult a telepitő.
Viszont el kellett mennem otthonról , így a menüből kikapcsoltam.
Most akartam elkezdeni ismét , de ekkor már csak az macos internet recovery fogadott.
Itt érdekes mód látta az otthoni hálózat wifi címét ( amit nem értek hogy vagy honnan) fel is csatlakozik rá , viszont hosszú percekig nem történik semmi , aztán kiir egy földgömb ikont + apple.com/support -2002F "hibát" Pedig a wifi működik .Hogy lehetne "életre kelteni" ezt az online telepítőt?
Jah és amit nem értek , az Option(alt) gombra a Windowsról pedig bebootolna , csak hát ugye nem tud...( Felkészülés az automatikus javitásra fogad.) Ezt meg , hogy ? Hiszen töröltem a Win particiót...
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz WhiteWalker #88510 üzenetére
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Time Machine mentésre használt külső HDD-t lehet bármilyen más adat tárolására használni vagy érdemes csak a TM-re rendszeresíteni egyet?
-
-
-
norbi2010
őstag
válasz WhiteWalker #88510 üzenetére
Próbálgasd az itt lévő bill. kombókat. Nekem is volt ez a hiba amikor Big Sur-ről tettem vissza a Catalinát. Disk Utility-ben az összes eszköz megjelenítését benyomtad? Lehet csak a kötetet törölted magát a meghajtót nem. Plusz nekem otthoni wifi-ről folyamatosan ezt a hibát dobta, telefonról hotspot-tal működött csak.
-
Tim82
félisten
Akkucsere megoldotta, már nem kell SMC Bypass módban indítani.
Most már csak egy működő HDD szalagkábel kell bele és működőképes lesz.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bmakszim
senior tag
Apple announces Apple Silicon Mac special event for November 10
Valószínűleg aznap jön a Big Sur is.
-
Jaded
őstag
válasz vadászcsiga #88512 üzenetére
Szerintem ez már így is marad. A CC kellett már bele nagyon, a régi az kicsit szedett-vedett volt. Összességében nekem tetszik, csak az ablakok maradhatnának már végre a helyükön
Renault Megane IV Limited
-
-
pana0017
senior tag
Feltettem a Big Sur betat. Tetszik az új design, talán kicsit döcögősebb lett a rendszer de bízom benne hogy ez majd javul idővel. Egyedül amit nem értek, hogy az automatikus Airpods csatlakozásnak hogyan kellene működnie. A szoftverek, firmware a legfrissebb, de akárhogy próbálkozom, 1-2 kivételtől eltekintve ugyanúgy manuálisan kell csatlakoztatnom egyik, másik eszközhöz.
-
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok!
Tudnék most (szerintem jó áron) venni egy Retina MacBook Pro 2015 early kiadást. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek a következő 4-5 évben elketyegne még, kapna (főverzió) frissítést?Köszi!
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
blscrn
tag
Csak kíváncsiságból: a Touch Barnál is előfordulhat burn-in jelenség?
Viszonylag sokáig ugyanazt a képtartalmat jeleníti meg, ugyanazon a helyen (leginkább jobb felül, vagy még 2020 előtti gépeken az Esc gomb is ilyen tudtommal).
-
SharpSA
veterán
Hoztak nekem egy 2020-as 13 colos MacBook Pro-t, amelyet újra szeretnénk telepíteni. Az Alt+CMD+R-rel indítva a készüléket töröltem a teljes tartalmat, letöltötte az aktuális telepítőt (elvileg a Catalina-t), de mint kiderült az előző tulajdonos nem lépett ki a fiókjából. Bejelentkeztem holnap reggelre az Apple supportba, talán tudnak segíteni, de azért itt is megkérdezem, hogy mit lehet tenni? Mert az eredeti tulajdonost nincs esély megtalálni.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
WhiteWalker
nagyúr
Küzdök még mindig a tiszta telepitéssel egy 13" Airbookon.
Képtelen letölteni az Internet Recovery a szükséges fájlokat wifiről.
Elkezdi szedni , kb 30 percet ír ,majd szép lassan elkezd nőni az idő több órára majd a végén kiirja , hogy nem tudja letölteni . Próbáltam már notebook hotspotra csatlakozni , de ugyanez.
Csináltam win10 alatt Rufussal, Echterrel és TransMac programmal bootolhato usb pendrive- t (kétféle rendszerrel Capitan, Sierra ) , de azt meg nem látja a lemezkezelő , hiába nyomom meg inditáskor az Alt ( option ) gombot. Egy mappa ikon villog kérdőjellel.
Nincs boot választás.Érdekes módon , a particio kezelő lát egy ~ 2 gigás install OSX particiót , nem értem miért nem onnnan bootol.
Már több estém ráment az egészre , kezdem unni ....van valami megoldás?
Csak ez a nyamvadt Internet Recovery lenne? Ezt nem lehetne kikerülni valahogy?[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Most hogy lassan szivárognak be az arm Mac gépek, meddig lesz támogatás x86-ra?
Nem tudom hogy szokta ezt kezelni az Apple.
Ugye volt régebben egy Intelre való átállása is.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
válasz #20749568 #88547 üzenetére
Mintha öt évet mondtak volna a wwdc-n. Csak az nem egyértelmű, hogy még öt évig lesz support a meglévő gépekre, vagy még öt évig fognak inteles gépeket is gyártani. Gondolom az előbbi.
(#88545) WhiteWalker
Buta kérdés: ugye tápra van dugva a gép install idején?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Head88
addikt
válasz WhiteWalker #88545 üzenetére
Internet recovery melyik rendszert akarná leszedni? Illetve milyen évjáratú az Air?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest