- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xors
senior tag
Na igen, nem könnyű úgy szétszedni, hogy össze is lehessen rakni kultúráltan. Nekem még a Magsafe 1-es töltőmet postagumi fogta össze, de működött!
Amúgy asszem iDoki árul legjobb áron eredetinek vallott töltőt csomagolás nélkül, én nekem most az van és meg vagyok vele elégedve. -
galaxys80
veterán
Tegnap óta 10-ből 8 alkalommal restart után képtelen a Mac-em csatlakozni automatikusan a wi-fi-hez. Látja ugyan a hálózatot , de nem tud csatlakozni. Ilyenkor csak egy wi-fi ki-be segít. Ami érdekes, hogy 5 GHz -en ellenben nincsen ilyen gond.
Mi a fene történhetett?
Nem tudom, hogy van-e hozzá köze, de 2 napja volt egy hosszabb áramszünet itthon.[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz salesman #67504 üzenetére
Nem tudod atallitani valahogy kezzel PCM-re a gepen lejatszot? Ha a kimeneti formatum es a kabel is stimmel, akkor lehet, hogy az optikai kimenet adta meg magat. A kabelerzekelovel nincs gond, mert anelkul nem valtana at digitalisra a kimenenetvalaszto.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
galaxys80
veterán
Igen. Mindegyik eszközt restartoltam.Frissítés nem jött. 5GHz-es hálózathoz azonnal csatlakozik. 2.4 ghz-en meg néha igen. néha nem. (Leginkább nem)
2 dolog jutott még eszembe. Routeren csatorna váltás, illetve elfelejtetni a Mac-en a 2.4 ghz-es wifit, majd újracsatlakozni.
Este ha hazaérek kipróbálom. -
törölt tag
Sziasztok!
Teljesen meghülyült Fotókönyvtárra mi lehet a megoldás? Több mint egy éve használtam elégedetten, örültem is, hogy az iPhone-nal készített fotók azonnal megjelentek a Macen is a Fotókban, de most ezen a gépen teljes a káosz. Néhány fotó ugyan azonnal megjelenik, de némelyik nem - sőt, rengeteg törölt képet sem távolít el a Macen, a ,,Nemrég törölt" mappában is 117 elem van még mindig, pedig már rég kinulláztam iPhone-on, amit az iCloud.com is alátámaszt.
Ennyire fogyatékos az Apple mindenben, ami felhővel kapcsolatos? Már sokadik probléma, és bakker, én a felhőért fizetek ennek a szebb napokat megélt cégnek. Az iPhone-omon is vannak bajok: ott a kis belső tárhely miatt beállítottam, hogy mindent töltsön fel felhőbe, és csak egy minimalizált méretű fájlt tároljon az eszközön, ha nincs rá szükség - rengeteg kép jobb alsó sarkában jelenik meg a felkiáltójel, majd soha többé nem tölti le a telefonra azt a pár fotót, bármit is csinálok. Ilyenkor fel tudnám rúgni.
Majdnem elfelejtettem: MacOS 10.12.6 fut a gépemen. A telefonon iOS 11.4.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz galaxys80 #67516 üzenetére
Ha iPhone és iPad között megy a szinkron Safariban, akkor elég valószínű, hogy a Macen lesz a probléma. Ha jól rémlik, Safari szinkront már próbáltad ki-bekapcsolni az iCloud beállításokban gépen, de próbáltál már teljesen kijelentkezni iCloudból Macen? Legfrissebb macOS és legfrissebb Safari van a gépen?
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Rubyra1n
tag
Sziasztok! Olyan ingyenes képszerkeztő programot keresek mint mondjuk a Windows-on a Corel Draw, vagy valami hasonlót! Köszi a segítséget előre is!!! Fontos lenne.
-
törölt tag
válasz bmakszim #67519 üzenetére
Mi lenne, ha működne? Eddig tudott, sőt, más gépén is képes mai napig üzemelni. Ugyanezzel a MacOS-verzióval. Nem mellesleg, a HS még mindig nem képes normálisan üzemelni. Ismerősöm gépe épp most roskadt magába, mert a legújabb update cseszett felmászni a fél éves, majdnem 1 milliós gépére. És én is HS-ról jöttem vissza egy clean installal.
Működnie kéne, de mégsem. Nem ősrégi rendszer még a Sierra.
-
Ragnar95
félisten
válasz galaxys80 #67520 üzenetére
Mint írtam, valószínűleg a Macen van a hiba, mivel azt írtad, iPhone és iPad között megy a szinkron, tehát mindenképp tennék egy próbát a Macen való iCloudból kijelentkezéssel.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
galaxys80
veterán
-
válasz galaxys80 #67527 üzenetére
Ez valami USB3 baromság lesz.
Van nekem is egy ilyen átalakítóm. Ha közvetlenül a Macbookba vagy usb3 hubba dugom, akkor sleep után nincs hálózat. Ám ha egy usb2 hubba kerül (egeret és billentyűzetet tartok benne) akkor nincs vele semmi probléma (csak ugye gyengébb a végsebessége).Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Chereiose
addikt
válasz buvartacsko #67533 üzenetére
Most jöttem rá, hogy nem nem volt wifi beállítva...
Remélem sikerül innentől minden.
-
-
Eszleny
aktív tag
-
Chereiose
addikt
Egyebként 2017-es macbook prorol van szó.
-
TigerCat
nagyúr
válasz hszilard666 #67541 üzenetére
Majd ősszel! Csak jönnének már...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Smiley
addikt
válasz Chereiose #67544 üzenetére
Ez az uj disk utility azota alkalmatlan barmire amiota bevezettek. Egy szaros pendrive-ot keptelen lemount-olni es mindenfele idiota hibaval szall el. Amugy az APFS kontenert en is csak terminalbol tudtam torolni.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Chereiose
addikt
-
SharpSA
veterán
-
98patrik
csendes tag
Üdv! van egy macbook pro 13" 2009 mid-em, szeretnék 2x4 gb ramot beletenni, csak a gyári 1066 mhz jó bele, vagy elfut 1600 mhz-s rammal is?
A szálka a hal bosszúja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Eladó 16" M3 MAX Macbook Pro Asztrofekete 2026 Dec.27-ig Garancia
- Apple MacBook Pro 2011 13" i7 8GB RAM 256GB SSD
- MacBook Pro tok tomtoc Sleeve Kit - 14" , fekete
- Macbook Air 2017 A1466 (13" 1440x900 kijelző, i5 1.8GHz, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9 32/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest