Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TBMC

    addikt

    Egy kis olvasnivaló az Applehu és rendeléssel kapcsolatosan...
    Akit esetleg érdekelhet. akit nem görgessen tovább :B
    (ja igen, közben végre feladták a rendelt 2016 15" cto rmbpromat, hurráá.. :C 6 hét után.. )

    A rendelés pillanatában zárolta az Apple az összeget ugye a kártyán. Ez pár 10.000híján 1mft. Majd pár napra rá feloldotta. 8 nappal ezelőtt az Apple ismét zárolta az összeget. Tegnap előtti nap folyamán megkísérelték leemelni, (mivel biztonsági okokból limit és egyéb beállítások van + az én beavatkozásom szükséges) nem tudták, értesítettek róla. Feloldottam a korlátozást, hívtam a supportot ismét, mondták rendben, kövi nap leemelik az összeget. Nem telt el 1 óra, jön az értesítés a banktól, ismét zároltak 952 791 Ft-ot.

    "picit" idegesen (azthittem a falat lekaparom) hívom a bankot, mi a p*cs van, mi történt. A drága Apple nem az összeget emelte le, hanem ismét zárolást kezdeményezett a számlán, DUPLÁN.
    hívom a supportot, nemértik mivan, ilyen nem lehet stbstb... tartsam utánanéznek.. 10perc várakozás után kiderült, igen igazam van. (tényleg :F ... vicc) hááát valami hiba történhetett a rendszerben, de most feloldották a zárolást, ami azt jelenti hétfő-kedd ismét hozzáférhetek az összeghez.
    Mondom ezt most nem gondolják komolyan... kértem a fellettesét, senkit nem tudtak kapcsolni, mondtam, beszélek angolul németül tökm1 csak valakit kapcsoljon. Nem teheti, csak ő intézkedhet, aztán szépen elmagyaráztam neki, hogy egyebeket fizetek erről a kártyáról MOST, fizetnék, de nem tudok... Szóval várom a drágalátós Apple hogyan fog kárpótolni, mert mondtam, hogy nem nyelem le azt, hogy 2X is hibáznak...

    Ráadásúl nem is kicsit... hisz nem kis összegekről beszélünk..úristen..

    A supportos hölgy nagyon segítőkész volt, s felfogta a felháborodásomat (az előző úriemberrel ellentétben) megígérte intézkedik...

    tegnap estig ígértek sürgős visszahívást, nem történt meg persze.
    ma várok kb 3-4 óráig, majd ismét telefonálok, kíváncsian várom a folytatást, mert mocskosúl kezd elegem lenni, ezt hangsúlyoztam nekik is.

    markbellus.hu 

Új hozzászólás Aktív témák