Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TigerCat

    nagyúr

    válasz TBMC #34622 üzenetére

    Eleinte én is sokat szenvedtem amiatt, hogy a mappák nincsenek felül (nekem is logikusabb, illetve átláthatóbb), de végül megszoktam. Mázli...

    Az egyetlen rendszert módosító kiegészítő amit használok, az a Bartender. Leszámítva az ikonok cseréjét. Nem tetszenek az össze-vissza méretek... Közben még az egér gondom is megoldódott, szóval már a Smooth Mouse - BetterTouchTool párosra sincs szükségem, illetve a külső adathordozókat is exFAT-ra formáztam, ami végett feleslegessé vált a Paragon NTFS is. 1 hete vettem meg az újat... :-)

    Szóval, vagy megszokod, vagy használsz mást, vagy nem a te rendszered. Az Apple soha nem foglalkozott azzal, hogy a felhasználók mit szeretnének. Az van, amit adnak. Sokan megmagyarázzák, hogy ez, vagy az miért úgy jó, ahogy Cupertino-ban megálmodták. Még ha oltári nagy blődség is. Na, ők a fanatikus hívők, a véleményük nyilván nem érdekel. Látom a hibákat, sok dolog idegesít, de nagyon megszerettem az ökoszisztémát, illetve borzasztóan szépnek tartom a hardvert. Nincs más lehetőségem, mint reménykedni, hogy idővel minden jobb lesz... Ez van.

    ♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

Új hozzászólás Aktív témák