Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • megema

    őstag

    válasz Ragnar95 #20020 üzenetére

    Nyilván nem arról van szó, hogy akadozik ez-az. Hanem arról, hogy nem hogy javult volna, amivel gond volt, hanem romlott. Beta ide, vagy oda, de nem vagyok túl optimista ezzel kapcsolatban...

    iMac-en nagyon szépen tudtak promózni a WWDC-n, de ha az én rMBP-om próbálták volna, abból csúfos égés lett volna. Egy CS:GO nagyon szépen fut rajta 2560x1600-ban, viszont ha a Sparkle 2 (retina) játékot nem ablakban, hanem teljes képernyőn akarom játszani, akkor a menü animációnál már látható lassulás van (10.9). Én ezt nem értem az egészben.

    Most már nyitva se kell lennie semminek az asztalon, ha a teljes képernyős Safari-t huzogatom 3 ujjal, akkor (mindenki számára) látható akadás van. Főleg, amikor az asztal helyére úszik be a Safari, fordítva nem annyira vészes (bár az sem lenne elfogadható egy végleges változatban). A PDF-ek görgetése Safari-ban talán jobb lett egy leheletnyivel. Az általános görgetésen is reszeltek valamit Safari-ban, lassabb lett és mintha folyamatosan mikroadások lennének.

    Amúgy a teljes képernyős módból való kilépéshez meghagyták az eredeti megoldást is egyelőre. A Dashboard maradt, változatlan dizájnnal.

    Valahol téma volt, hogy Mavericks beta alatt az MPlayerX nem ment. Most semmi gond sincs vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák