Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ielektros

    senior tag

    válasz adatfalo #20007 üzenetére

    Hali. A gaz az, hogy kimokolta a barom az LCD-t belole, csak az air eseteben ez ugy nez ki, hogy tenyeg csak az LCD jon ki. Az LCD hata mogotti polimerizalo retegek, fenyvezeto reteg foliak NEM. Azokat nem szabad bantani, tapogatni stb. Magat az LCD uveget kell kiemeleni es pormentesen betenni az ujat. A polimerizalo es fenyvezeto foliakat pedig ugy hagyni ahogy van. (Az air eseteben sem a vilagitast, sem a foliakat nem kell cserelni LCD serules eseten csak magat a folyadekkristalyos uveg reteget)
    A legtobb szerviz ott cseszi el, hogy ezeket a foliakat megsertik vagy mint ebben az esetben majdnem biztos, hogy kidobtak a franvba az LCd-vel egyutt, majd amikor megjott a megrendelt LCD akkor csodalkoztak, hogy a foliak nem jottek vele. Nem is mert nem jar hozza.... En is belenyultam anno amikor az elsot csinaltam de termeszetesen nem ilyet adtunk vissza az ugyfelnek. Szereztem foliakat masik hibas air-bol aztan szepen atraktam. Bar azt sem kivanom senkinek mivel ezt pormentesen es ujjlenyomatok nelkul osszerakni hat nem egy kis szosszenet.

    Elsonek lekell melegiteni a keretet ismet. Remeljuk, hogy nem pillanatragasztoval tette vissza. (Mar lattam ilyet). Aztan kiemelni az LCD-t es megnezni, hogy mi maradt a foliakbol. Abban az esetben ha semmi sem, de a hatso feher lakkmuanyag reteg sertetlen (ez teriti a fenyt, fontos, hogy homogen legyen) akkor egy masik LCD kijelzobol lehet kioperalni folia retegeket. Barmilyen torott LED-es LCD megteszi mert a lenyeg ugyan az. Nem mondom, hogy egy marha jo moka mire az ember kivagja meretre pormentesen es ujjlenyomat mentesen a foliakat de nem lehetetlen. A lenyeg, hogy a foliak iranya es sorrendje fontos. Nem lessz tokeletes, de homogen lesz es teljesen elvezheto. Maximum nem tokeletesen az original elmenyt nyujtja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák