Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • markknight

    veterán

    válasz CharlieDrop #120889 üzenetére

    Sajnos a rendszer legsötétebb eleme számomra még mindig a kereső. Lehet az a fájlkezelőben vagy a start menüből indított, egyszerűen nem működik. A Windows szakmai topikban nyilván user error van a háttérben, de nem normális, hogy fájlkezelőt megnyitva 8-10 percekig minden alkalommal indexel a rendszer (vagy valamit csinál)

    Kedvenc start menüs példám:

    1. W - Nincs találat
    2. Wo - Végre elkezd szűkíteni
    3. Wor - Végre kiadja a wordöt, lehetne rámenni, gondolom én naívan..
    4. Word - .. ám mivel gyorsan gépelek, most értem a szó végére és el is tűnt az előző találat :D

    És sajnos még mindig jelen vannak ezek a random lassulások, az antimalware service executable ami néha elszabadul és pörgeti a gépet mint az őrült.. Sajna lehetne sorolni.

    Ha ezek nem lennének, akkor meg a teljesen logikátlan, nem konzisztens megjelenés lenne ami zavarna. Vannak elemek amik nagyon modernek, mások Windows 7 óta ott vannak, sőt még ilyen XP-s ikonok is vannak néhol. Igaz, ez mondjuk Macre is igaz, itt is van egy rakás app alapból, ami már 20 éve ugyanúgy fest.

    A taskbar nekem mondjuk jobban fekszik, meg valahogy jobbnak érzem a tejes képernyős módot, a rendszerezéseket, meg még van egy rakás funkció amit szeretek benne :D A két rendszert kéne jól összegyúrni és kész.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák