Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aszpirin

    senior tag

    válasz Lien #114262 üzenetére

    Élettrtam: 2009-es iMac-et 2018-ban adtam el, az utolsó rámenő oprendszer (Yosemite) már nem az utolsó főverzió volt, de még kapta a biztonsági frissítéseket. Ez akárhogy is számoljuk, 9 év. És megvették.

    Filmezni, böngészni a 2020-as M1-es teljesen alap MacBook Airt, ha MacBook kell. NEM fog annyival többet adni a 2022-es Air, amint amennyivel drágább. A 2020-as legalapabb Air a LEGJOBB ár-érték arányú Mac a mai napig, de talán a legjobb ár/érték arányú notebook is. És sokáig fogja bírni. Egészen elképesztő kis masina, imádni fogod. Nem zúg, nem melegszik, verhetetlen az akksi-ideje és nagyon jól hordozható. Mindemellett iszonyat jól össze van rakva, és SOKKAL többre is képes, mint amire használni akarod. Nyugodtamn lehet megizzasztani is (a nagy menő játékokra viszont még ez M2 Pro sem alkalmas, a Macbook-ok egyelőre nem erre mennek rá)
    Portok száma ne legyen akadály, veszel hozzá pl. egy alu Satechi multiport-adaptert és máris lesz mindenféle portod (HDMI, 2 USB-A, 3 USB-C, Ethernet, SD, microSD).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák