Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parson

    addikt

    válasz -Skylake- #107013 üzenetére

    Úgy látom a szó ‘egzakt’ többek számára csak általános kifejezést jelent. Amíg ez a szó nincs jól értelmezve, addig csak ködösítés és összemosás van, de nem pontos válaszadás a kolléga kérdésére is.
    Segítek picit. Nem lehet egzakt módon, paraméterek nélkül pusztán homályos példákkal behatárolni ezt. El kell tudni fogadni, hogy csak és kizárólag a gép pontos teljesitményküszöbe határolja a felhasználó lehetőségeit. És ha spec Gizike azon dolgozik mert az ő munkájához elég, akkor had döntse már el ő, hogy munkára vagy csak villongásra használja… na most korábbi hozzászólók is igazolják, hogy nem csak egy szem Gizike használja az air-t munkára. Hiába tetszik/nem tetszik, a munka igénye (cél) szabja meg a bevetendő eszköz szükséges teljesitményét, a büdzsé meg adja az ésszerű felső korlátot.
    Nincsen olyan h átlagfelhasználó. Max virtuálisan tudsz ilyet elképzelni. Valós emberek vannak, akik valós, egymástól különböző milyenségű és mennyiségű (végeredményben mindegyik különböző teljesítményigényű - folyamatokat futtatnak a gépen.
    Ezeket nem lehet számszerűen átlagolni. Ha mégis ezt mondod, akkor csak ködösítesz, az alapjan pedig jó és elfogadható döntést hozni nem igazán lehet. Ezt a többiek értik… ti vmiért nem.

    ───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

Új hozzászólás Aktív témák