Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz callmeakos #4973 üzenetére

    Az se semmi. Most jut eszembe, ez is tegnap volt, és pont én voltam az élvezője, dobott az enemy egy AS-t, az indicator még bőven mutatta, amikor próbáltam kitérni előle, de nem lassított le, meg sebzett rajtam semmit, amikor pukkant.

    Én csak azt nem értem, hogy oké, csinálnak egy map refresht, meg betesznek 1 új legendát, csinálnak kis ezt azt a fegyókkal, de mi a picsáért hat ez ki a hitregre? A dobálhatóaknál pláne nem értem.

    Shkiz0:
    Volt szerencsém végre jobban kipróbálni a Warzone-t, az se tökéletes játék (közel sem), de ha vagytok 3-an haverok, valahogy élvezhetőbb már mint az Apex.
    Ettől függetlenül imádom az Apexet, de mivel már nem vagyok vérpista mint régen a Cs-ben, már nem is megy annyira, és ez sokkal jobban reflexjáték, mint bármelyik másik Battle Royal, így nekem sokszor már túl gyors ami történik. A Warzoneba összelövök 4-5 killt simán, itt meg, örülök ha átlag 2 összejön (és a K/D arányom meg 1 alatt, sajnos ez van)
    Az ugrálás is rohadtul el van túlozva, nem egyszer lőnek ki amiatt, mert konkrétan átugrálnak a fejemen. Én lefelezném az ugrás magasságát, és hogy a mászás hatékonyságán ne essen csorba, annyival növelném annak a magasságát.

    Tudom sok minden rinya, de engem az is zavart S4 előtt, hogy ADS-ben lőve konkrétan szart se láttam a muzzle flash miatt. Szerencsére, nem csak az én problémám volt, így javították.
    Azt is tudom, hogy sok játék azért jut előbb utóbb a vágóhídra, mert a sok rinya miatt kiherélik, a keménymag meg átmegy másra.

    De sok gond van az Apexxal a rinyákon kívül is, nem tudom ez változik e idővel, én bízok benne.

    [ Szerkesztve ]

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák