- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Crystalheart #8601 üzenetére
Hogy csinálod?
A bétahímeket kipécizik az alfábbakAmúgy nem
Megértettem a gondolataidat többnyire, de én hozzád képest tized annyira vagyok összetett, és bonyolult személyiség. Inkább hülyének említeném meg magam, de ahogy mondják a dalban is: "Egy bolond is szerethet úgy mint bááárki más" Szal meglesz az a csajszi, akinek a személyisége hasonlít az anime-ideáljaimra (moe lányok). Sztem beszélgessünk most másról
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
A tudásra gyakorlati és elméleti úton együtt lehet szert tenni. Együtt van a kettőnek értéke, nagyon keveset ér az egyik a másik nélkül.
A szerelemmel kapcsolatban maga az érzés kialakulhat benned úgy hogy senki nem viszonozza. De ez nem valóság, és nem is valódi. Olyan mintha egész életedben a falnak ütögetnéd a labdát, és kijelentenéd hogy te tudsz teniszezni.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
"Ami a visszautasított lányokat illeti, nem jöttek be, ilyen biztosan veletek is megesett már."
Ja. Egyszer.
"Az elveimnek ellent mondana, hogy ámítsak egy lányt. Sosem volnék képes rá."
Lézetnek pusztán testi kapcsolatok is, nem minden a vadregényes románc.
Hagyjuk szerintem ezt a dolgot. Van egy prognózisom, de inkább megtartom magamnak.
Ijk-nek igaza van. De ez sem számít. Másokhoz hasonlítgatni az életedet (pláne nagy irodalmi alakokéhoz) sincs semmi értelme - példát venni róluk / vígaszt keresni bennük még annyi se. Művészi értéket plántálni egy valós kapcsolat kibontásába pedig inkább csak mosolyogtató - és meglehetősen valóságtól elrugaszkodott. Ezt nem bántásból írom, még ha annak is tűnhet.
Akar a bánat "halhatatlan" lenni, ha közben egy nyomorúságos életet élek. Utána meg már NEM SZÁMÍT.
A szeretet (/szerelem) a legfontosabb dolog a világon. Remélem, erre nem 60 évesen ébredsz majd rá, amikor magányosan görnyedsz a könyvek felett. Komolyan.Azért kiváncsi lennék mondjuk egy versedre. Ha adsz egyet, én is adok egyet. Így biznisz?
----------------
ON is legyen:
Tudja valaki, hogy ez miből van (tudom, ultraratyi a kép, de az AMV is az volt )?
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest