Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz moleculez #39776 üzenetére

    az ezzel a baj, hogy az orkoknak atomsok atomja van, amiből ha 1% működőképes, 1% ötöde bevethető, ennek ötödét bevetik aminek tizede célba ér, akkor is megsülünk. Mi itt konkrétan tuti, mert 3 tyúklépésre van tőlünk a Clyde-i fő támaszpont. Az minket már kevésbbé vigasztal, hogy utánunk 86másodperccel ők is megsülnek.

    A közel-keleten igazából nincs újdonság, a nagy Szaúdi-Iráni meccsre készülnek már év(tized)ek óta. Ez most, hogy Irán beleköpött a Szaudiak érdekszférájába (Izrael is oda tartozik, Okt 7 előtt pont készültek valami megállapodást kötni, ami nagyon bökte Irán csőrét) ez közelebb jött.

    #39777: Jemenből nem lesz a határain túlnyúló eszkaláció, ugyanis Irán eddig is proxy háborús színtérnek használta. Abból lesz cirkusz, ha közvetlen Irán területéről támadnak hajókat (1x már megtörtént, Szaudi árut szállító Indiai hajóval) és erre válaszcsapás érkezik közvetlen Iránba. Az Irán-Pakisztáni viszony is elmérgesedett, ahol szintén Irán volt az agresszor. Itt nagyon érdekes a dolgok geometriája, ugyanis a két ősellenség, India és Pakisztán lehet egy platformra kerülnek és a Pakikkal EDDIG jó kapcsolatot ápoló Kína Iránt tolja.

    Ha nem füstölünk el az első 5 percben, akkor itt UK-ben arra számíthatunk, hogy a háborúzó felek ideszakadt fiai elkezdik egymást gyilkolászni, amiből lehet nekünk is jut.

    #39779: ha tudnék Spanyolul, lehet nézegetném a Tűzföld Argentin-Chilei határ menti falvait. Bár ha van affinitásod a nyérccsapdázáshoz, egy Yukon-i tanyán se nagyon fog utánad kopogtatni senki, hiába lesz hadban álló ország Kanada. Nyelvtudás a környező törzsektől függően lehet szükséges :))

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák