Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz FeRkE #37283 üzenetére

    Hmm, lehet a gyerekeknek indítunk LISA-t - bár fene se tudja mi lesz itt még, mire felnőnek - az garantált, hogy a font 10év alatt bőven többet fog bukni 25%-nál és a brit részvényekkel kapcsolatban se vagyok túl optimista.

    #37284: Ez a gyakorlatban kb 2-3000£ kreditlimitet takar, amit kivettél a kártyáról és havonta mondjuk 10£-ot kell visszatölteni rá = 10év alatt kerestél 400£-ot a kolléga által linkelt kamatok szerint (amik az inflaőrület végével alacsonyabbak lesznek megint). Nem semmi persze, de 10év alatt ennél többet költök csokira.

    #37286: várjuk a fejleményeket, valóban sok kaki kereng a levegőben és akinek megtakarítása van, nem tudom hova meneküljön. Az tény, hogy az elmúlt 12 hónapban a legtöbb régióban egy ház ára élelmiszeregységekben (liter tej, darab tojás, stb), üzemanyagárban (pl liter gázolaj), sok használati tárgy árában (pl autó) mérve igen jelentőset ESETT.
    Persze semmi se zárja ki, hogy még tovább essen, de mivel nem az önmagában semmire se jó bitkokainról van szó, hanem olyan jószágról, ami ha nincs, havi x száz, x ezer £ bérelni, így elmélyülő válság esetén se tartok nagyobb ingatlan-összeomlástól. Nyilván ez régiófüggő, az simán lehet, hogy az agyonhájpolt londoni kis sz.r zuglakások ára elhasal és meglátogatja a 4-5évvel ezelőtti szinteket, de azt nehezen tudom vizualizálni, hogy egy saját földterületen, normális környéken(!) lévő, jó állapotú (szigetelés! Fűtés!) kertes létesítmény ára 30%-okat hasaljon be. A szigetelés-fűtés felárát szvsz a jövő télen fogja realizálni a piac, esélyesnek tartom, hogy a villanyfűtéses-huzatos szörnyedelmek megkotlanak.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák