Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petymek

    senior tag

    válasz GraphX #2938 üzenetére

    Olvastad amit fentebb írtam neked?
    Tehát lassan sorjában. Nincs DSP-d, az egy kamu EQ.
    Jó hír viszont , hogy lehet javítani jelentősen a hangzáson. Innen le tudod tölteni a HU-hoz való MCU firmwaret, és az erősítő alkalmazást. Rossz hír, hogy az MCU firmware régebbi mint a tiéd. Ez nem jelent feltétlen rosszat. Az MCU firmwaret tudod up- és dowgradelni is. Amennyiben nem tetszik a hangja, mert úgy véled nem javult (amin meglepődnék) vissza térhetsz a most használthoz, ha azt letöltöd valahonnan. Leginkább 4PDA-n kell keresni. A 3.44 verziót el tudom küldeni.
    Figyelem, mint minden mod, kockázattal jár, a felelősség a tiéd.

    Az erősítő alkalmazásból több fajtát is találsz a link alatt. Van arra lehetőség, hogy lecseréld az alapértelmezettet, és arra is, hogy mellé telepísd.

    A működést tudod megbízhatóbbá, tartósabbá tenni, ha hűtőborda kerül a processzor kártyára. Ennek nyáron van jelentősége. Megott kollegága tud neked adni méretazonos bordát. A felszerelése egyszerű.

    Az okoításnak az az előnye, hogy több funkciód lesz a HU-n, YT videókat nézz meg az Alex és Malay Romokról. Továbbá appokból is nagyobb a válaszék. Pl. van élet az itt kedvelt Agama, meg a stock kinézettől /nekem egyik sem jön be/.
    Továbbá azokat támogatják, frissítik folyamatosan.

    [ Szerkesztve ]

    Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.

Új hozzászólás Aktív témák