- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz Quqesz #72400 üzenetére
Azzal az a baj, hogy fiók nélkül lett lerakva, de a zár az nem lett kikapcsolva.
Közben a topicját megtaláltam, ott is írta valaki, hogy neki is ez volt recovery esetén, oda belépéskor írt hibát, és hiába csinálta meg elvileg, valójában semmit nem csinált a recovery.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Quqesz
nagyúr
Láttam akku időt A72 topikban is, jó látni, hogy a tepsik is jól bírják.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Arcképgyáros
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #72406 üzenetére
Én is néztem ez a Sony xperia 1 kihajtható verziója?
-
gerner1
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #72406 üzenetére
Jahh. 😂 Hosszú, mint a 'vonatfütty'...
Viccet félre... - Az a lista is része a " mi-mindennek köszönhető" egy eredmény (hez)...
Csak egy 2+ éves Note9, semmi különös... -
Aryon87
félisten
válasz leslien #72413 üzenetére
Ha idén váltanék telót, lehet arra váltanék.. Konkrétan semmi kínálat nincs. Szolgáltatónál Mi11Ultra nincs, Alma kizárt. S21 széria kizárt az exyf.. miatt. Honor nincs, P50 sehol. Mate40Pro lenne még legutolsóként, de a Google hiányából eredő eladhatatlanság miatt nem biztos hogy megvenném, hiába is szeretném, mert király telefon minden téren...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
leslien
nagyúr
-
Damage401
senior tag
válasz leslien #72421 üzenetére
Szia, így hogy van összehasonlítási alapod. 4G-s snapi jobban bírja mint a Te 5G-s snapid? Vagy közel azonos?
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Quqesz
nagyúr
Asszony samsung tabja megkapta az android 11-et. Egy részről mert egy tabról beszéünk, ami nem a csúcs a kínálatukban. Másrészről a kisebb értesít sáv kisebb méretén kívül nem vettem észre változást. nem érzem azt, hogy aki nem kapta meg lemaradna valamiről...
-
leslien
nagyúr
skacok, h működik a csomagfogadás UK ból? kell vmit fizetni?
magánszemélytől érkezik a csomag... vagy van vmi topik?
Quqeszz
köszi[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
-
vodrosjozsi
őstag
Azt hiszem, hogy szép lassan áttérünk az akkumulátoros gépekre. Elsősorban a sövényvágót szanáljuk, aztán mehet minden a lecsóba 😁 nagyon jó áron van most a sövényvágó egy 10esért. Basszus alkatrészt nem lehet venni sthil gépekbe ennyiért...
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #72435 üzenetére
De milyen akkusat veszel? Gondolom nem tecsóst...sokszor az akku és a töltő marha drága.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #72437 üzenetére
Azért a lidlis gépektől óva intelek.. Ha dolgoztok vele érdemesebb megfontolni egy tartósabb darabot.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #72439 üzenetére
Oké, tudom nem sok lóvé, de te nem hobby eszköznek veszed. Próbáld ki, ha nem jön be cserélsz. Nekem volt akkus szegélynyíróm tőlük, ami 16e volt. A kapott műanyag kés pótlása nem volt drága, meg lassan is fogyott. Viszont a tárcsa, amire raktad hamar eltört, 2700 volt az alkatrész. Teleszkópos volt, de a zár részénél eltört a műanyag, így egyszerűen lecsúszott az egész feje. Kukáztam. Az akkuja viszont jó volt! A 3 év gari jó....lenne, de ha 1x beviszel egy elromlott készüléket, akkor 1x cserélik és arra csak 1 év gari van. Ha ezután beszarik kuka(magasnyomásúval tapasztaltam, amit 2x szét kellett szedjek, mert rosszul volt legyártva, viszont a mai napig megy)
Trebrona
Azért olvastam sok elégedetlen vevőt is, főleg a szerszámgépek résznél. Ezek hobby eszközök, VJ meg kertész, nem évente 1x fog vágni vele. Arra nem árt komolyabbat venni, de próba cseresznye, lehet szerencséje is.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Akooos, szakmai ügyben irtam privátot, kérlek nézz rá majd. Köszi
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #72443 üzenetére
Nem dobtam ki, a töltőt sem, de már nincs nálam.
Vacs
Lehet, bár nincs tapasztalatom sok velük, mást szoktam venni....vagyis nem venni, mert legtöbb gépem bírja még(pedig van ami 8-10 éves, persze hobby szinten kell ezt nézni). Annyit azért észrevettem, hogy szakemberek megveszik inkább a márkás cuccokat. Azt meg észrevettem, hogy most már nem olyan gyorsan üresednek ki a lidl polcai szerszámgépekből (tegnap voltam éppen).[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Nah sziasztok de rég voltam már erre, kicsit offline voltam nem fórumoztam !
Ki hogy van ? kinek milyen telefonja van stb. ? új tagok ?
Csak hogy ne legyek nagyon elfogult akkor egy kis negatív a 12 Mini -ről ... kicsi vagyis túl kicsit, zsebben hasznos de tartalomfogyasztásra nem ajánlom, sokszor félregépelek vele, ezen kívül nem rossz de kicsit megbántam hogy nem 12 Pro Max lett !
Tanulság kis telefonról nagyra váltani megszokható, de nagyról kicsire nem szabad !
Főleg mivel mobilos boltban dolgozom és minden 2- ik embernél 12 Pro Max van, kicsit csorog a nyálam utána, na de majd a 13 Pro Max most már azt megvárom
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Aryon87
félisten
Megvagyunk elvagyunk. P40Pro még mindig hibátlanul üzemel, még mindig remekül elmegy GMS nélkül, minden IS fut rajta amiket használok
Hamarosan csatlakozik hozzá egy néhány öreg "harcos" (3 teló ha sikerül ), egyelőre nem lövöm le a poént róla, majd a fotós totyikban mutatkozik be az egyik
Idén meg ha minden igaz, páromnak lesz egy S20/21FE (attól függ milyen árban lesznek Telekomnál), ami a Honor20Pro-t váltja. Nekem jövőre lesz váltás, hogy mire... fogalmam sincs perpillanat. Honortól várok "csodát", de leginkább azon múlik, jön-e hozzánk az 50-es széria - ami igencsak jónak ígérkezik - , és bekerül-e szolgáltatói kínálatba. Ha nem, akkor vagy Xiaomi, vagy Samsung lesz, szigorúan Snapdragonos. A72, ami anyámnak lett, meggyőzött a pár nap alatt míg használtam. S20Fe snapis a fotósban igencsak jó képeket látok, és még Helltak és Leslien is hozzájárul, hogy viszkessen a tenyerem érte[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest