-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz aprokaroka87 #69953 üzenetére
Szwrleencsere eletkepes maradt, pedig volt balhe miatta.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #69953 üzenetére
Kiprobaltam es maradok inkabb a mobilnezetes bongeszoben.
-
-
leslien
nagyúr
válasz vodrosjozsi #69959 üzenetére
SES..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #69961 üzenetére
Megtudtál, hogy almát vett és soron kívül kapott egyet...
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
leslien
nagyúr
válasz vodrosjozsi #69961 üzenetére
ezt már veheted.... [link]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Quqesz
nagyúr
Asszony most meséli, hogy az egyik samsung konténer árukészletétől - ami koreából jött hozzájuk- full csótányos lett a raktárjuk... írtatják... S10 Cockroach
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #69967 üzenetére
Ha nem mesz fogorvoshoz elkerul a koronavirus.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #69967 üzenetére
Emberekre veszélyes nem papagályokra....
-
aprokaroka87
nagyúr
Ti láttatok már olyat, hogy egy droidos telefon bármilyen ussd kód lekérés elkezdi lejátszani a beállitott értesitési hangot?
Ismerős hozza a telefont, hogy deritsűk már ki a telefonszámát.
Elkezdem betárcsázni hogy *125# majd hívásinditás gomb, elkezdi futtatni az ussd kódot, meg is mutatja a telefonszámot, de közben elindul egy zene, mondom, emlékeim szerint ilyenkor nem kelenne zenének indulnia, annyit kideritettem hogy média hangsávot használja, és bármilyen ussd kód esetén elindul a zene.
Újrainditás után se lesz jó.
Semmi alkalmazás nem indul el, a zene csak úgy megszólal
-
vodrosjozsi
őstag
válasz aprokaroka87 #69972 üzenetére
most ezt ki akartam próbálni poénból de azt mondja h unknown application xDD
jólvan, aktuális a csere úgy érzem.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz vodrosjozsi #69973 üzenetére
Telenoros hálozaton van ez a *125# dolog, T-mobile esetében *121# a kód, vodafone esetében nem tudom hogy van-e ilyen.
-
MODERÁTOR
-
mentic18
aktív tag
válasz vodrosjozsi #69973 üzenetére
Telekomos vagy hapsikám 3 napja mán.
Én meg magentás azon belül. Annyira örülök neki, hogy költhetek telefonra. Nyamm.Samsung Galaxy A53 5G
-
trialboj
őstag
Hello, tud valaki segíteni picit gps ügyben.
Van egy s10e készülékem, és igen gyengécse a gps képessége, ami ezért nevetséges mert 4x annyiba került mint az előző xiaomi telefonom, ami egész okés volt. Sokszor az erdőben azt sem tudja merre az arra, elcsavarodik a tű, és rosszul mutatja merre nézek, ami 4-6 ösvény elágazásánál igen kínos tud lenni.
Azt nem értem hogy lehet ennyire szar, mikor ebben a készülékben gsm arena szerint van:
A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEOEz utóbbi állítólag a nagy csoda, ami 5-10cm pontossággal be tud (majd) mérni, sokkal precízebben mint eddig bármi. De arra lennék kíváncsi hogy mitől függ a telefon mit használ? Én kell(ene) beállítsam?
Komoot, strava, maps.me appokat használok túrázáshoz (waze is megy néha, de nyilván az országúton nehéz eltévedni, és ott nem szokott hibázni, leginkább az erdőben hagy cserben, akkor is ha nem a sűrű lombozat alatt állok.)
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
gerner1
nagyúr
válasz trialboj #69977 üzenetére
Úgy, hogy az OS -ben lévő "alap" iránytűhöz, nem a felsorolt helymeghatározó rendszerek jeleit használja. De, app függő is dolog. Van amelyik használja már a Galielo -t is ,van amelyik nem. Nekünk is tapasztalat, hogy felhős, rossz időben, kedvezőtlen légköri viszonyok mellett nálunk is előfordul, szifonnal is. Hagyományos iránytű nélkül pedig, nem túrázunk, mert az akkor is működik ha a modern technika lemerül.
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
Délután óta használok egy A51-et és meg kell mondanom, hogy nagyon klafa.
Az ujjlenyomatolvasó sosem hibázik, gyorsabban old fel mint a Kamerán keresztül, nagyon jó az üzemideje, minden nagyon gyors.
És basztt nagy ez a telefon. De tényleg.
És ennél nagyobb a note10 lite.. jézusom.Szerk: a kamerája is elfogadható .
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Weeman1
veterán
válasz vodrosjozsi #69980 üzenetére
Asszonynak van de Redmi Note 8T-t jobban szereti.
Xiaomi 11T Pro
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #69980 üzenetére
Azt mondd mar meg nekem te jofijju, hogy honnan a francbol tudod, hogy jo az uzemideje, ha delutan ota hasznalod?
-
nrg_52
addikt
válasz aprokaroka87 #69983 üzenetére
-
trialboj
őstag
válasz Quqesz #69979 üzenetére
Az én telefonom ennyit tud, az erdő közepén ennek semmi hasznát nem látom, nem is értem milyen marhaság ez a wifi meg bluetooth kapcsolat, gpshez.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #69985 üzenetére
Ahhha! Mi a tokom az a bitmoji?
-
Quqesz
nagyúr
válasz trialboj #69986 üzenetére
A google maps wifi alapján is be tud pozíciónálni. Ez plussz segítség, de ha nem lett vele jobb, akkor kapcsold ki ezeket. Ha nem javul indítsd újra a telefont, ha az sem, akkor egy gyári visszaállítás szokott időnként segíteni. Legvégső esetben szerviz(a teló topikjában mi a helyzet? Más is panaszkodik miatta).
VJ
Használd egészséggel! Már a középkategória is hozza azt, ami egy átlagos felhasználónak elég(sztem többet is, ezt már 2 éve sejteni lehetett)[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #69989 üzenetére
Bazi oreg vagyok mar... Am hasznald egeszseggel az uj vasat.
-
trialboj
őstag
válasz Quqesz #69988 üzenetére
A topikjaban más nem panaszkosott rá, bár mint mondtam ez csak erdőben fordul elő.
Még annyit kérdeznék hogy ha a telefon néha leállítja a stravat, miutan bekapcsolom a mobilnetet egy túra során, az vajon melyik beállítás miatt lehet?
Nem váltanék almara sosem, de elég nagy csalódás hogy a millió testreszabással kapcsolatos beállítás miatt, nagyon sok marhaságot is csinál a telefon, amiket nehéz megfejteni. És itt már azzal sem vigasztalhatom magam hogy valami kínai márka. S10eNem vagyok power user, engem leginkább az csesz fel, mikor hazaérve kiderül hogy nem rögzítette a teljes útvonalamat a strava app, vagy a waze valamiért lefagy a háttérben és muszáj kikapcsolni majd vissza hogy navigálni kegyeskedjen:(
-
Quqesz
nagyúr
válasz trialboj #69992 üzenetére
Csinálj egy cash törlést a recovery-ben. De lehet kelleni fog egy teljes visszaállítás.
A strava appot zárold a multitaskban, akkor nem szabadna leállnia. Az is lehet hogy nem adtál neki mobilnet engedélyt, de arra már nem emlékszem a samu esetében ezt hol kell állítani.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
trialboj
őstag
válasz Quqesz #69993 üzenetére
Köszönöm, nem tudtam hogy lehet samun is lockolni az appot a task menüben. Ez megvolt, illetve az app beállításoknál ott van hogy használhatja háttérben is a mobilnetet.
Az akku beállításoknál érdemes/kell vagy épp nem ajánlott berakni a két említett appot, (strava, waze)
-
Weeman1
veterán
Nincs valaki Salgótarjánban pillanatnyilag?
Nem engednek ki a kórházból kávét venni.Xiaomi 11T Pro
-
-
akooos
veterán
Nincs mondandóm, csak kell a 70.000. hsz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest