-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Jah
hát nah. újabb kamera, persze hogy legyűri a P30Pro--t. Nem ő az ellenfele, hanem az M30pro. P30Pro-nak az XS Max az ellenfele.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Láttam az imént. És erre már én is elismerően hümmögök
Igaz én megszoktam a Huawei féle éjszakai módot, az iPhone-é natúrabb színekkel bír, meg több a pirosas szín, de azért komoly hogy ezt elérték ennyi idő után. Bár az élességgel hadilábon áll ahogy elnézem, mert a 3 kép közül egyik sem éles.
Már csak a Samunak kellene normálisan felzárkózni ebben a témában.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
leslien
nagyúr
válasz vodrosjozsi #68606 üzenetére
azért én a Pixel 4 még nem temetném...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
legenda
Hát, nagyon úgy néz ki, hogy ma (ismét) elcsábít a legsötétebb oldal...
Egy éve használok Note9-et - igaz, időközben már a másodikat -, így bármennyire is jó készülék, cserélni kell, mert hosszú már ez az intervallum egy típushoz.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
S e t h
nagyúr
Ennyire azért nem vagyok kapitalista.
Mondjuk megnézném ezeket az indokokat Csernus elött ülve.
"Egy év nem cseréltem doktor úr. Meg a változatosság gyönyörködtet".Mondjuk én is jártam ilyen cipőben, de hát fiatalság bolondság.
A környezetem nem is értik mi van velem, szerintem lassan megérek, jobb később mint soha.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
legenda
válasz S e t h #68613 üzenetére
A Csernus módi nem igazán izgat.
Nem vagyok már fiatal, de régebben még ettől is sűrűbben cseréltem a telefonokat, némelyik 3 hónapot bírt, a jobban 6 - 7 hónapot, 12 hónap már nagyon ott van.
A rekorder az N95 és N95 8GB a maga 15 - 16 hónapjával anno, de akkoriban még nem jöttek ki ilyen sűrűn új telefonok, pláne nem egy gyártótól párhuzamosan több típus.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
S e t h
nagyúr
"A Csernus módi nem igazán izgat."
Pedig nem rossz az, az ember megismeri jobban önmagát, főleg ha szembesítik a hibáival.
Nem a csókát istenítem, a jelenségre hívtam fel a figyelmet.
Senkinek sem ártana egy kis "csernusozás".This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
leslien
nagyúr
ez már engem nem zavar... holnap bontom ki csak és majd csinálok pár képet P3 vs 11...
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Amúgy az a baj, hogy rákívántam egy Pro Maxra, de szerencsére eszméletlen drága, úgyhogy nem lesz olyanom De ez az új zöld szín nagyon bejön.
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #68627 üzenetére
Amoled után az ips sz*r ... dark mód ? sötét szürke nagyon nem begyere
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
akooos
veterán
válasz vodrosjozsi #68627 üzenetére
IPS kijelző, "kicsi" méret, egy kamera mínusz
-
leslien
nagyúr
válasz vodrosjozsi #68630 üzenetére
majd jövök pár képpel és a D betű ott lesz a homlokon .. és akkor lehet mondani h szar ips..
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #68632 üzenetére
IPS -re ? inkább ne ... majd az i11 pro -ra
Nyugi 1 hétnél tovább úgysem marad nála
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
[link] i11 pro teszt gsmarena
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
törölt tag
iphone 11 ajánlott? 3 kilóért....
Azosztigen... kissé elszállt az MA mostanában.... -
Aryon87
félisten
Vodrosjozsi és akooos. Írtam nektek üzenetet, csak gondolom nem látjátok, mert tiltva vagyok nálatok ott. Légyszi nézzetek rá majd ha gondoljátok.
-
w333
félisten
Fogtam a 11 Pro Max -t ... őszintén ? előben ocsmányabb mint képen !
A legszimpibb telefon a kicsi Note 10 volt de komolyan
-
Helltak
őstag
Nekem nem igazán tetszik az iPhone 11 Pro, a sima 11 nem olyan rossz. Note 10-nél, meg úgy összes kijelző lyukas megoldás, nekem valahogy nem jön be.. S10+om volt 1 hónapig kb, megszoktam, de inkább a csepp notch..
Persze most így Oneplus 7 Pro-val már más az élet
Brutál jó telefon... Kamerában egyértelműen van jobb, de Gcam-al ez is elég jó. Viszont a 90Hz-es kijelző, az bitang! No meg a kedvenc rendszerem az Oxygen OS
Így megtudom a kamerát bocsájtani.Quqesz: Nekem is az a sziget bántja a szememet..
Kali: Én is így vagyok vele, de ha lehet, akkor legyen pofás is
Oneplus 12
-
leslien
nagyúr
kijelző teszt... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 22 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest