- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megkapók a Vivo S20 Pro specifikációi
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Visszavonok mindent, tényleg szebb az i11 Pro ... mint a Mate 30 Pro
i11 Pro kamerában már a Pixel 3 -t is üti, durva gép az biztos !
De majd Pénteken Leslien elmondja hogy melyik a jobb
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Aryon87
félisten
Pedig az M30pro jobban néz ki még így is mint az i11 azzal az indukciós sütőlappal amivel a Mate20pro-t szerették volna koppintani, csak balfékül sikerült
A kép amit belinkeltél amúgyis fos minőség, és ja, a lila az valóban csúnya így elsőre.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
akooos
veterán
De ha ránézek elhányom magam.
Egyébként a Mate 30 Prora azt mondják, hogy 7680FPS-es videót tud készíteni. Erre azért jóval kíváncsibb vagyok, mint a slofireSzerk: ne győzködd magad, eszméletlen ronda. Ha kell, vedd meg, attól még biztos használható.
Az új zöld szín viszont szép. Ha az XS kinézetet örökölte volna, akkor én is gondolkodnék rajta. De a hátlapból kiemelkedő kameraszigetből kiemelkednek a lencsék Hát ki tálalta ezt ki...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Pedig sokkal jobb. És ahogy elnézem, kb 0.2mm-el sem lóg ki a hátlapból, így ezt is megoldották. Ez a zöld már egy fokkal szebb. Egyedül a vakuba tudok belekötni, azt fel rakhatták volna a kamerakör fölé középre, vagy a kör közepébe, bár a Xenon miatt lehet neccesebb lenne oda.
Majd megnézem a teszteket ha a M30pro is bekerül az összehasonlításba, gondolok itt az M30Pro - Note10+ - iPhone11Promittommilyennevevan trióraAkooos véleményére +1
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz leslien #68406 üzenetére
Izgalmas lesz. És de jó lenne ha lenne nálam Mi8, vagy U11 is... bár van egy P8Lite
Éjszakai heheh. bár olyat is kellene valamikor[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
w333
félisten
válasz leslien #68406 üzenetére
Itt vannak tesztképek és összehasonlítások ... iPhone 11 Pro
XS nekem is jobban tetszik !
Aryon87
Mate 30 Pro kicsomagolás ... kicsit Not 10 koppintás formára
Ezzel kijelző lekerekiitéssek kicsit túlzásba estek
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
leslien
nagyúr
egyébként nekem tök mindegy hogy néz ki a hátulja vagy milyen színű... a kijelzőt bámulom és mindig tok van rajta... meg az h a kamera h van elrendezve?!. tudás a lényeg... nekem a csajoknál nem mindegy hogy néznek ki ..pl ne legyen málnakeverő lába..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Aryon87
félisten
Eddig is tudtuk hogy a Samu Note az ötletgazda, de ha azt nézzük, mindegyik telefon lassan egykutya kinézetre, de ugyanakkor a Samu is koppintott a Huaweitől külsőleg, szóval 1:1
A kijelzőhajlítástnak én sem látom értelmét Huaweinél, inkább bosszantó tud lenni. Igen, az enyémnél is. De Samunál is utáltam mint a xart.
Ha lenne olyan app, ami valami király pulzálást produkálna értesítő led helyettesítésnek a hajlított résznél, akkor azt mondom lenne értelme.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Igen, olvastam minap, hogy az S10 és Note10 telókhoz van valami app, amivel ezt meg lehet oldani.
Hát nekünk nincs
Találtam egy 3rd party appot, de az vagy hülye, vagy én vagyok a hülye a megfelelő beállításáhozXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
leslien
nagyúr
nem veszek most.. lemondtam az iPhone t...
-
Quqesz
nagyúr
Sony X5 [test]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
mark!
őstag
megmondtam az osztalyfonokomnek hogyha kijon az ios13 en hazamegyek azonnali hatallyal mert a sulinet fb-t nem tolti be.
szoval lesz egy oram hazamenni,letolteni es felrakni 🤣🤣>
-
akooos
veterán
Tudjátok miért nem lesz a huawei soha piacvezető? Mert olyan nyomorék speakereket raknak színpadra, aki nem bír egyetlen mondatot sem elmondani angolul úgy, hogy ne legyen benne hiba és érthető legyen mi a szart is akar mondani. Szerintem rohadt jól tudok angolul, mégsem értem meg a technikai adatokat amiket éppen magyaráz ez a showman.
Ami még zavar ebben a bemutatóban, hogy ahelyett, hogy a telefon előnyeit mutatnák be, az iphone 11-es széria hátrányait rakják ki kivetítőre... Érdekel nagyon a Mate 30 Pro, de nem az iphoneról akarok hallani közben.
Az mondjuk tök jó, hogy a HTC u11 oldaltapogató technikáját beletették és azzal lehet hangerőt állítani pl.Mégsem, a samsung lebegőgombját használják
VEGAN LEATHER EDITION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez kell a népnek
RIP.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
w333
félisten
-
Aryon87
félisten
Tegnap néztem 1-2 videót az i11 Pro Maxról. Kamera terén le a kalappal, nekem is tetszett amit láttam. Pedig aztán nem vagyok almaszerető + nem igazán szoktam vele kapcsolatos infókat nézni
-
-
leslien
nagyúr
erről beszéltem.. [link] nem ugrál az a 4k60@fps...
Note 10 nek note 10 super steady video az megy 4k60@fps?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs