- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Y72
aktív tag
Létezik olyan app amivel blokkolni tudom egyes appok hozzáférési jogait?
Pl: wazze ne férhessen hozzá névjegyekhez, mert újakat generál benne üres adatokkal.
CM-ben van ilyen, de a telefonomon még nem működik 100%-osan ezért inkább maradnék gyári romnál.Amúgy az összefoglalóban lévő linkek nem működnek már pedig érdekelne az adatok biztonsági mentésének lehetőségei.
-
Y72
aktív tag
válasz aprokaroka87 #21844 üzenetére
Köszi, az xposed jó lenne, sajnos azt olvastam xda-n hogy galaxy s5-nél bootloop bug os (13th February 2015). Ez azóta ki lett javítva?
[ Szerkesztve ]
-
Y72
aktív tag
válasz kenyocsaba23 #21860 üzenetére
Szerintem CM-ben lehet ilyen funkció. Nem ismerem a sima verziót, de pl Blisspop rom-on van beállítás amivel meg tudod változtatni a gombok funkcióját (azt nem tudom létezik-e Z1c-re). Meg lehet xposed applikációt is találsz erre.
[ Szerkesztve ]
-
Y72
aktív tag
Egyedi csengőhangoknak van valami ajánlott formátuma és helye?
media/audio/ringtones -be másoltam mp3 formátumot, valamelyik fájlt látja valamelyiket nem. Ogg fájlokkal ugyanez a helyzet. Amit lát azt pedig megduplázza néha a kiválasztó menüben, de nem találtam másolatot sehol.CM-on nem működik ez a megoldás sem mióta TWRP-ből állítottam vissza rendszert, adatok tömörítve voltak.
(Azóta az SD kártyára is létrehoz Android könyvtárat amiben van "data" de valójában üres.)
Ez a probléma TWRP miatt lehet? -
Y72
aktív tag
válasz #79335424 #21927 üzenetére
Kösz, sajnos nem igazán tudom hogy kell felcsatolni ()
Total commander-ben simán beléptem system-be de nem tudja írni, hibaüzenet ír ki.
CM-en is próbáltam, hibaüzenet megvan de bemásolja a fájlt, viszont ugyanúgy nem látszik kiválasztásnál.
Formátum CBR 320kb/s mp3 mind, amit felismert és amit nem az is. -
Y72
aktív tag
Nemrég írtam egy próblémáról, ami valószínűleg azért van mert TWRP nem menti el backup-nál a beépített SD adatait.
Az összes mappa hiányzik helyreállítás után és azok a programok sem működnek jól ami tárolt ott adatot.
Ez miért van és hogy lehetne megoldani? Van másik recovery amit érdemesebb használni?#22015) SmikOne
Total Commander meg fogja oldani: másolás előtt ki kell választani az egész microSD kártyát a felugró fájlkezelőből - ami a stock fájlkezelő lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Y72
aktív tag
Üdv,
Érdeklődnék, hogy van-e rá lehetőség, hogy az új 6.x (MM) Androidon a status bar toggle / állapotsori kapcsolóknál az adatkapcsolatot egyetlen érintéssel lehessen kapcsolni.
Jelenleg megnyitja az adat beállításokat és ott lehet kikapcsolni ami minimum 3 érintés a régebbi 1 helyett.Elég sűrűn nyomkodom, mert sok app használná különben a 4G-t, (így is kevés már néha a 2Gb), de ez a megoldás nagyon fárasztó és részben emiatt nincs fent az új android.
Néha kicsit úgy érzem, hogy visszafelé fejlődik a szoftver
-
Y72
aktív tag
CM13 alapú rom-on (blisspop) hogyan lehet hívást rögzíteni (call recording)?
2 appot is próbáltam de semmi, xposed-et meg nem ajánlott felrakni... -
Y72
aktív tag
Lenne egy gondom, amit régebben sikerült megoldani de most nem megy: első indításkor nem engedélyeztem az alkalmazásoknak, hogy Wifi-t használjanak a gyorsabb pozicionálásért, azóta az alábbi kérdés mindig megjelenik és szeretném hogy ne jelenjen meg többet. [kép]
Van rá valami mód a factory reset-en kívül? Nem szeretnék mindent újra telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest