Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz DoItYourself #89097 üzenetére

Valóban. Kezdek már visszamenni only write userbe :D

Kezdek fáradni, nem hagy nyugodni a fake box, de jó hogy idehozták, mert ebből is sokat tanultam és kb mostanra ott tartok hogy sikerült egy nagyon tuti droidot összeekecselni rá.
    ( erre nincs normális mert nem felel meg egyik ismert eszköznek sem)
    Szerencse hogy slimboxos orosz barátaim olyan rendszereket csinálnak mint régen a tanixnál csináltuk, hogy egy alapra van ráhúzva minden különböző eszköz, csak a boxhoz való részek változnak. Így sikerült pár különböző fw-ből egy tutit összehozni ahol a fontos dolgok megvannak: táv, kijelző, wifi, bluetooth + az extrák az afrd-kkel és minden más finomsággal.
    Kb most végeztem végre a rendszerrel, minden működik patentül, a bluetooth volt a végén a legmacerásabb a remote után ( droid és ce alatt is), de most már megy gyorsan a párosítás, a fájlküldés, minden ami kell. És érdekes módon gyors is, fel sem tűnik a 4GB/2GB különbség és nem is melegszik annyira.
    Coreelec alatt ráadásul meglepően gyors, valószínűleg a samsung emmc-nek köszönhetően, igen pattógós és gyors a CE.
    Gyors boot, 36mp a gombnyomástól a használhatóságig.

A droid szerkesztgetése közben ismét volt sok új kihívás és ez mindig tetszik, de sikerült és most örülök ha már a geekbuying nem adott refundot, legalább összejött egy jó is box.
    Így most semmivel nem marad el semelyik másik 905x3-tól, pedig az elején lemondtam róla nagyon. Megvan hozzá a telepíthet fw is, fullosan, ugoos és slimbox módon, persze magyar lokalizációval, minden telepítéssel ami kell.
    Köszönet COF-nak hogy a végén a távirányítós kérdést megoldotta a CE alatt :D

Új hozzászólás Aktív témák