- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz Ejelhar #40305 üzenetére
15-20 éve még ajánlott volt linux alatti szambázásnál tiltani a windows-okon a tallózáskezelő szolgáltatást,
én otthon még mindig tiltom (csak win7, w10 nincs). Így valamelyik nas vagy router vezérli az smb-t,
LE alatt is látszik minden megosztás, tallózhatóan. A fórumokon már nincs infó erről, sem ajánló, sem tiltó tanács. Érdemes tiltani?
szerk: win otthoni csoport tiltott, nem játszik.[ Szerkesztve ]
-
Ejelhar
senior tag
Naná, hogy ebben is elírtam, négy parancs hibás:
touchstorage-mount-dds_desk.mount
nanostorage-mount-dds_desk.mount
systemctl startstorage-mount-dds_desk.mount
systemctl enablestorage-mount-dds_desk.mountHelyesen:
touch storage-mnt-dds_desk.mount
nano storage-mnt-dds_desk.mount
systemctl start storage-mnt-dds_desk.mount
systemctl enable storage-mnt-dds_desk.mountps. vagyis mivel a /storage/mnt/dds_desk könyvtárat hoztuk létre, ezért a szerviz file neve is storage-mnt-dds_desk.mount és nem storage-
mount-dds_desk.mount -
dethroner
veterán
Köszönöm a hosszú, részletes leírást, de én ilyen hosszú művelettel inkább nem kísérleteznék. Nálam ami félre mehet, az félre is megy, tehát csak újabb és újabb kérdéseket, problémákat szülne ha belevágnék. Meg nincsenek az ip címek fixálva, DHCP oszt.
Nem lenne könnyebb egy ftp szervert beállítani? Tényleg a legkönnyebb módot választanám ha lehet.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- Eladó pcm
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest