Hirdetés

  • RISC-V alaplap a Framework Laptop 13 notebookhoz

    ph A szabadon szerelhető, bővíthető noteszgépbe a DeepComputing jóvoltából kerülhet a nyílt platform.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Nine Sols teszt

    gp A horrorjátékairól elhíresült Red Candle Games műfajt váltott, és ezúttal egy Sekirót idéző akciójátékkal tért vissza.

Új hozzászólás Aktív témák

  • g947

    tag

    válasz KTU #9326 üzenetére

    Természetesen azonnal jeleztem a hibákat a gyártó felé egy operátoron keresztül, mert csak így lehetett. Próbáltak hetekig segíteni, végül hozzáférést kaptam egy letöltéshez, amin keresztül sikerült upgrade-lni a készüléket. Utána jött elő a reboot probléma, de erre még nem kaptam választ.
    Azt hiszem az usb - hang- remote controll probléma hardver jellegű lehet, így azon nem tudom lehet-e változtatni.

    Volt gondom a kínai nyelvvel is, hogy gyakran bekeveredett az angol, vagy magyar nyelvű menübe. Kiderült, hogy én hibáztam, mert van egy CEC Contol menű és az be volt kapcsolva, hozzá még az Auto change language is Be állásban volt és ilyenkor jött be a kínai betűkészlet. Mivel most a doboz nem kapcsol ki távirányítóval, így a CEC Contolt is kikapcsoltam.
    Szóval, nem vagyok profi a témában ezért óvatosan kezelem a felmerülő hibákat, talán én tévedek.

    A menűben van olyan, hogy távoli kiegészítők (Remote and Accessory) ott egyikkel a Bluetooth-t másikkal a Remote-ot lehet ki be kapcsolni. Nem tudom ez utóbbi mire jó, tény a hangproblémára nem jó, mindegy ki vagy be állásban van.

    u.i. Fenti gondokon kívül nagyon jól dolgozik a készülék, amire nekem kell. (Online film és zene.)

    Üdv g947

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák