Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pinnacle

    nagyúr

    válasz ®abstract® #92401 üzenetére

    Lehet 1000-el sem lenne hangos, de ahhoz 12V kell, ami meg ugye nincs a boxon. Noctuanak van 5V-ról 2000-el menő ventije, de az már biztos hangos lenne. Conradnál tudják, mi a korábban linkelt PCX-es kábel. Van leírás is. Ezt át kell kötni, mert nem működött.

    Lehet egyszerűbb 3 pin-USB kábelt rendelni. Nálunk nem találtam ilyet.
    Nem néztem megfordítva, venti topikban azt mondták hűtés szempontjából jobb ha fúj.

    vargalex lehet jobb thermal paddal, bordával hűvösebb lenne nekem is. Illetve lehet hűtés szempontjából az sem jó, hogy pont a veti közepe felett van a borda, majdnem hozzáér. Egyébként lehet elteszem tartaléknak a X96 Max Plust. X96Max azért jobban néz ki, hogy nem ilyen nagy. Youtube akadások sem szűntek meg, megáll, begyorsul, skippel rendesen. Nem tudom mi a fenétől van ez, X96Max-al nem volt ilyen gond. Velencés 4K videó pillanatok alatt 65°C-os lesz, az is skippel, láthatóan akad a kép.
    Illetve én eleve azért vettem X96Max Plust, hogy a TV is hangfalról menjen, de optikánál ez a kis vacak táv kellene. Újabb változatnak, Edifier 1280DBs-nek már normális távja van. Mondjuk akkor is macerás külön távot használni a hanghoz. Akkor inkább menjen a TV Jackről (igaz ezzel nem olyan jó a hangminőség), X96Max meg megy optikáról és a saját távjával is tudom szabályozni a hangerőt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák