Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Roland8622

    aktív tag

    Sziasztok. Továbbra is Mecool KM2 :D
    Eljutottam oda, hogy feltettem a TVLaunchert és innen szépen eltudom érni a Youtube Vanced-ot (igen tudom javasoltátok a SmartTube Next-et, de ott sem működött rendesen az egér).
    Namár sikerült az Aidan's féle Netflixet felrakni, itt működik az egér rendesen és a HD-it is tudja. Viszont sehol nincs benne a saját lista ill. full angol :/
    Felraktam a netről leszedett friss magyar apk-t, de azt meg valószínüleg 3rd party software-nek nézi és a liszenszében is csak L1 van SD felbontással. A gyári távirányítós Netflix magyar, tudja a 4K-t is akár. Létezik valami beépített liszenszes egérrel is használható verzió, ami tudja a HD felbontást és a magyar nyelvet? Vagy törödjek bele az angol verzióba? Vagy esetleg még olyanon gondolkodtam, hogy a fájlkezelőben kikeresem a mappáját és megnézem, hogy nem-e lehetne beintegrálni a magyar nyelvet. Már csak ezzel kínlódok, amúgy jó kis lejátszó.
    Maga a készülék ill. a gyártója megvehette a hivatalos liszenszeket, szóval nem értem miért nem akar működni egyéb verzióval.

    [ Szerkesztve ]

    Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3

Új hozzászólás Aktív témák