Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz blakey #8581 üzenetére

    Legyél türelmes és kitartó! én a Sunvell T95MAX nál 2 hétig küzdöttem velük hasonlókat írtak nekem is (nekem is a LAN nem ment pontosabban csak 100Megabiten ment a gigabit helyett) közel 20.levelet írtam nekik és 3 videót küldtem a hibáról!(még a videókba is bele kötöttek hogy nem tudják megnézni küldjem ímélbe de ugye ott nem tudsz 3-400.megás videót küldni YT re és Google Drive ra feltöltve meg azt válaszolták nem tudják megnézni persze csak kitérő válasz volt mert simán bárki meg tudta nyitni) szóval ha kitartó vagy fel fogják ajánlani hogy vissza fizetik a pénzed(nekem csak a virtuális pénztárcámba utalták vissza) és tartsd meg a hibás boxot vagy küldenek egy másik boxot és a régit is megtarthatod.
    Szóval csak türelmesnek és kitartónak kell lenni!

    amúgy ha csak a lan része nem jó tudsz segíteni rajta egy USB3.0 to Gigabit LAN adapterrel! nekem ilyen van => UGREEN 20255 USB 3.0 és megy mind a 3 BOX ommal persze Gigabit sebességet ne várjuk USB 2.0 porton de egy normál 100.Megabites box 2 szeresét tudja, 200-220.Megabit mértem vele, ez már elég lehet akár 4K videókhoz is! LE alatt is megy tökéletesen!

    **************************************************************
    #8584 junkpod : ezt én nem tudtam és nem is említették, :B de akkor mért nem adtak egy címet ahová feltegyem nekik ahonnét megtudják nézni! De akkor hogy küldesz nekik egy 400.megás videót a hibáról amit meg is tudnak nézni! :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák