Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KovA

    tag

    válasz KovA #71917 üzenetére

    Sziasztok,

    Tegnap megérkeztek a X88ProX3-asaim. 2db 4/64-est rendeltem a korábban említett linkről. Németből jöttek, szállítás kicsit több mint egy hét volt. Egyik sem fake ram-os, mind a kettőben latszik a 4GB CE alatt is ...
    Mind a két box azonosan lett konfigurálva (persze hostnev es ip cim nem :D ) mivel az egyik a nappaliba a másik a hálóba került, leváltva az eddigi 2 Vorke Z6 Plust.
    Első indításnál mindkettőre jött OTA frissítés ami után a droidon alap dolgokat beállítva ment is rá a CE. Droid megmarad rajtuk, mert még megnezem mit lehet kihozni droid alatt is a rendszerből.
    CE SDről fut, de a Kodi DB-ket áttettem emmc-re a Csicsóka féle "copy_kodi_to_emmc-1.0" scripttel. (Köszi !! :) )
    Mivel a NASon futó Emby-ről synceli a DB-ket mind a kettö (3 profil az Embyben és a Kodiban is, Családi közös, Gyerekeknek külön és saját nekem.) így egy kicsit gyorsítani lehet a DB kezelést.

    Első benyomások .. Sokat nem teszteltem tegnap este, de maga a sync és a profil ki-be lépés sokkal gyorsabb az új boxokon mint a Z6okon, A Z6ookon még anno mexel kartárs leírása alapján (Ezt is köszi :) ) átkerült a rendszer a belső memre, de ennek ellenére első benyomásra sokkal gyorsabbak az új boxok és valahogy sokkal smoothabb az egész rendszer az ujakon.
    Viszont az egyik X88-on úgy néz ki hogy a display bemondta az unalmast kb 3 perc után. Mondjuk eleve első bekapcsoláskor sem jelenit meg rajta normálisan semmi, aztán a CE alatt egy ideig még ment (de akkor sem normálisan) aztán most már a CE alatt olyan mintha ki lenne kapcsolva, de droid alatt még látszik rajta valami de nem értelmezhető ..
    Természetesen a vfd. be van confolva a másikon szépen megy is.
    :) Majd rakok fel képet esetleg később.
    Tapasztalt ilyet mar valaki ? van megoldás ? vagy szedjem szét és nezzem meg a forrasztásait ?

    Amint lesz időm még tesztelni még írok tapasztalatokat :) ..

    Üdv ..

    [ Szerkesztve ]

    https://kova.hu/konfig

Új hozzászólás Aktív témák