- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz djnice #35117 üzenetére
Sajnos le is írtad a választ... sokan akár 1$ miatt is az olcsóbbat választják. Nem csak itt a boxoknál, bárhol. Ezért virágzik ennyire a kínai hulladékpiac. A minőséget kevesen fizetik meg, ( értve ezen most ezt a szintet amiről beszélünk, nem a minőségi termékeket)
Fura hogy itt a boxokról van szó, hogy nem tökéletes a 905W. Én azért írtam hogy sokaknak jó választás lehet mert azt sem tudjuk milyen tv-n nézik. Te nyilván minden kis hibát észreveszel egy videón, foglalkozol vele, neked még egy 905X vagy komolyabb sem lesz tökéletes, ez érthető.
( olvasva a LE fórumát látom a hozzászólásaitokat a Tiédet és Blakey-ét is, és sokat köszönhet a LE az észrevételeiteknek mert sok mindent az alapján javított kszaq is)
De van aki tv vásárláskor is csak annyit néz hogy hú ez a tv akciós és most 40-el olcsóbb, és megveszi, közben egy normális igényeknek nem megfelelő lefutott gyenge paneles tv-t vesz meg. Ezekből az emberekből van több. Sokat járok műszaki boltokba és ezzel ott simán találkozni minden nap. Észérveket meg sem hallgatnak, főleg ha még 10-20 ezerrel drágábbat ajánlanék ( ami 150-200ezernél már elenyésző)
Na az ilyen tv-khez és azoknak akik ezekkel maximálisan elégedettek ( mert miért ne lennének azok ha nekik tetszik) azoknak valószínűleg nem lesz baja a 905W-vel sem, mert nem fogják látni azokat a különbségeket amik vannak a lejátszók között.
Vagy azoknak is jó lenne mint pl én ( ha kellene ilyen box de nem kell) mert itthon most egy 127-es plazmát nézek ami nem tudja a 24p-t még. Így nem is látom azt a röccenést ( illetve mindig látom a 24p hiánya miatt) amiben különbözik a 2 lejátszó. Másik otthon van Sony 4k tv is, ott már észrevenném nyilván, de nem azt nézem jelenleg.
Elmúlt az a világ amikor az olcsó termék is jó volt, nem volt egyértelmű hogy a legolcsóbb = legrosszabb. Most már kb itt tartunk.
Egyébként örülnék ha le tudnál Te is tesztelni egy 905W-t a rommal hogy mit szólsz így hozzá, Blakey tesztjei is sokat segítettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest