Hirdetés
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz Ejelhar #28883 üzenetére
Nálad ezt mit jelentett, a gyakorlatban?
Nálam szintén auto-ra van állítva frissítés. Amikor betettem a tesztelgetős kártyámat (rajta az utcsó előtti 8.2.1.2.LE-vel), akkor többször kiírta, hogy van LE frissítés, de nekem sem csinált semmit és nem találtam sehol sem lehetőséget a frissítés elindításra.
Erre megnézem a PC-n lévő LE mappát és látom, hogy már be is tette az Update mappába a vacsi új 8.2.2.1.-et. Bár nem sikított a gép, hogy kér egy restartot , én ezt manuálisan megtettem. Be is frissítette villámgyorsan.
(Lehet, hogy csak beképzelem, de sokkal gyorsabb volt az update, mint szokott lenni)Ezek szerint, biztonságképpen, ez direkt müxik csak f"élig automatán" (én döntöm el egy restarttal, hogy telepedjen-e az új FW, ha meg nem akarom, akkor törlöm az Update mappa tartalmát)
Jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- Eladó pcm
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest