Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz SunMount3r #28114 üzenetére

    Vegyél egy Zidoo A5S-t, nem kell ennyit "vacakolni", Én egyáltalán nem ajánlom az olcsó boxokat, mert lutri, hogy jó chippel kapod netán klappol-e minden ahhoz, hogy normálisan működjön, stb. 1X vettem 10e alatti boxot, azóta sem. :) Nem azt írom, hogy nem jó az X96 vagy bármelyik másik, de ha kell a használható Android akkor zsebbe kell nyúlni.Egyébként bátran vedd meg az X96-ot de ha kell a Wifi-s lejátszás akkor ne a 2,4 GHz-et használd.
    3 hete vettem egy Mecool M8S Pro L-t, kiváncsi voltam az S912-re, mondjuk azt tudtam, hogy LE alatt is minden működik de szerencsére hardverileg sem silány, hozza a maximum sebességet, a wifi is jó de ettől még ez is elmarad egy Minixtől. Az Android TV nem hivatalos ami rajta van ezért pl. a chromecast nem működik, de az android miatt sokminden megoldható és a YT 4K jól működik meg a többi is. Kadenciahelyes lejátszáshoz mókolgatni kell elég sokat, hogy Android alatt is működjön, ha arra lenne szükség, de inkább LE, már egész jó S912 alatt is, bőven a használható kategória.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák