Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Destiny 2: The Final Shape teszt

    gp Finiséhez ért a fény és a sötétség egy évtizede indult harca, befutott a Bungie híres játékának a fináléja, amiben pontot tehetünk egy régóta húzódó fontos konfliktus végére.

  • Egy hét múlva mutatkozik be a Moto Razr 50 széria

    ma A hivatalos előzetes a dátumot és a színpalettát is felfedte, összesen hét árnyalatban érkeznek az új Motorola kagylók.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz Cifu #44295 üzenetére

    Most versenyképes processzorokat kínálnak? Na látod. Nem ezen múlik, hanem a gyártási mennyiségen. Ha egyszerűen odapakolják az OEM-eknek olcsón, okosba, csomagban a GPU-t, akkor az OEM nem fogja visszautasítani. És akkor az AMD és az NV hiába dobja oda, azt mondják, hogy már szerváltak az Inteltől hardvert... köszi-puszi.

    Én se bánom, hogy belépnek, csak ezt ne úgy képzeljétek el, hogy csúnyán fogalmazva szopni jönnek. Nem, nekik a piac kell, és megvannak az eszközeik, hogy megszerezzék. Ha a hardver nem jó, akkor majd az OEM-eken keresztül megvásárolják a részesedést.

    (#44294) Z10N: Az Intelnek az RT megoldása az Embree. Másról nem beszélnek.

    (#44296) b. : A 7 nm még nagyon messze van az Intelnél. Egyedül a Sapphire Rapids szerepel 7 nm-es terméknek, de van olyan útiterv, amiben már 10 nm-esként van feltüntetve. Senki sem tudja, hogy miért. Más 7 nm-es termék nincs rajta az útiterven, pedig a mostaniak elmennek 2023-ig. Refresh van mindenhol. Asztalon 14 nm-en.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák