Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz t72killer #22654 üzenetére

    A madVR más meccs... Olyan szűrők futnak amik pask2-őt is megfektetik. Más kérdés, hogy szerintem nem sok értelme van. Főleg maxon tolni, mert közepesen is előrelépés egy sima lejátszóhoz képest, arra meg elég egy alsó-közép vga is.

    A korábbiakra:
    A 147W-os “mérés” szerintem sem sok jót sejtet. Oké, hogy feltolták a feszt, de minek? Ezért? Épp arról ment a spekuláció, hogy ha végre perf/watt-ban is oda akarnak csapni akkor ilyeneket nem kéne bennehagyni. Értelme nem sok, ha alapon ehetne mondjuk 20-30W-tal kevesebbet a kártya, vagy jelen esetben nem acélos 1320MHz-ig lehetett volna húzni a TDP-n belül, hanem tovább.
    De mindegy, ez csak elmélet, már nem kell sokat aludni, hogy kiderüljön a gyakorlat.
    Azt mondjuk én speciel egy percig nem gondoltam, hogy a beharangozott – és Abu által azért megtámogatott, ami csak jelent valamit – 110W fogyi ne csak egy DX11 átlag lenne és pl aots-ban ne pörgetné esetleg TDP limitig alap órajelen is a vga-t. Simán várható.
    Én tartom a korábbit: OC-re várnám a customokat VRM, TDP és hűtés miatt is. Alapra én csak a hűtés miatt is megvárnám.
    Amúgy meg a 470 a legjobb. :)

    szerk: Az OC tool elég korrekt. Mondjuk ember legyen a talpán aki végigméri minden state-en milyen fesszel stabil. APU-nál is vért izzadtam anno ezzel. Persze ha van hozzá teszt tool ami végiglépteti az megoldaná talán a nagy részét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák