Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Malibutomi

    nagyúr

    válasz MiklosSaS #17088 üzenetére

    Te is ott tevedsz sass mint Rocket, aki mindig ezt hangoztatja. A zoldek uraljak a PC piac GPU reszenek nagy szazalekat igen.
    A tobbmillio konzolban meg AMD van, es a fejlesztoknek mar jopar eve a konzol a lenyeg.

    (#17090) Yllgrim

    AMD Fury kartyaja nem teljesit rosszul DX11 alatt sem, persze ez jatek fuggo is, DX12 alatt meg nem lattuk a kartyak erejet, bar Fury nyert atlagban 80-100% teljesitmeny novekedest a DX11-es driverehez kepest egy alfa demo alatt.

    Erre irtam hogy DX11 alatt is teljesen jo a Fury, par szazalekkal jobb a Ti meg a TX, azt sem mindehol, megis mindenki ugy tesz mintha mondjuk a 970 szintje alatt teljesitene. Az AMD piacvesztesenek 10%-a hogy gyengebb a termekuk, 90% meg az hogy ilyen az emberek hozzaallasa. Pont a napokban olvastam, hogy valaki kerdezte hogy akkor az AMD kartyak nem is jok DX12-re, mert az csak az NV tamogatja a DX12-t? A tudatlanok megeszik amit a sok majom hangoztat, es szaladnak NV kartyat venni, az mar nem jon at, hogy ket opcionalis feature amit tud az NV, es az AMD nem, mast meg az NV nem tud.

    A tesztben mert teljesitmeny viszont csaloka, annyi, hogy az NV mintmindenre itt is nagyon keszult a driverrel, amd meg pont nem foglalkozott a DX11 optimalizalassal egy DX12 tesztre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák