Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BReal

    addikt

    válasz -FreaK- #3105 üzenetére

    1. Na jó, de én direkt a Vega56-tal kezdtem, majd a végén írtam, hogy Vega64-nél a custom még annyira sem jön jelenleg szóba, mint anno a ref (emlékeztetőül: ref 64-nél azt mondtam, hogy CSAK Sync monitoros rendszerben jöhet szóba még az MSRP árán is).
    2. Persze, a custom Sapphirera írtam (most megjelenttel arra céloztam, de valóban nem volt egyértelmű).
    3. Ez tény, felejtős ezért az árért.
    4. Tehát akkor mégsem nehéz, mert amik azonos paraméterekkel rendelkeznek, azok között minimum 80e Ft a különbség, ami jóval több, mint egy custom Vega 56 és egy custom 1070 közötti árkülönbség, de kb. egyenlő, mint egy custom Vega 64 és egy custom 1080 közötti árkülönbség.

    Túlárazott, ezt senki nem mondja, de a customok közül is jelenlegi árakkal csak a Vega64 van kilőve, a Vega 56 bőven jó alternatíva ezen a horror áron is, AMENNYIBEN Sync rendszerben gondolkodik valaki. Ha nem, akkor a jelenlegi árakon természetesen játékra nem ajánlható a custom. Amint lesz olcsóbban (Powercolor is ezt nyilatkozta a videocardz kérdésére, hogy elképesztő az ár, nem ennyi lesz), akkor már nem Sync rendszerben gondolkodó vásárlónak is jó lesz egy custom Vega56.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák