Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aprósólyom

    addikt

    válasz Lacccca87 #47289 üzenetére

    Én el akartam engedni a témát, mert tényleg igencsak sajátságos és szubjektív hozzászólást volt, ami nehezen értelmezhető mások számára, de annyit hozzátennék, hogy ő arról beszélt, hogy látja-e a különbséget vagy nem. Nem az abszolút fps méréséről beszélt.
    Én meg innen nem tudom megítélni, hogy mire gondolt vizuális észlelés alatt. Annyira nem is érdekes, a lényeg az, hogy neki jó legyen.

    De hogy mi miért értetlenkedünk kicsit: én 60Hz-en is játszottam már 240fps-sel és 240Hz-en is 60 fps-sel. (és hogy ne legyen félreérthető, természetesen 60hz 60 fps és 240Hz 240fps is megvolt)
    Minden variációban van látható különbség, még akkor is ha nem jelenik meg plusz kép a monitoron, hiszen legalább az input lag változik, ami befolyásolj a reakció idejét, a képek egymás utáni folytonosságát/gyorsaságát.

    Ui.: Azt viszont sosem fogom tudni magamban tartani, hogy számomra érthetetlen hogy ki és miért játszik "átlag" single player játékkal 144 fps közelében. (bár itt konkrétan nem volt leírva az fps szám) Az említett 4 címből 3 játéktempója lassú vagy átlagos. Simán elég rájuk 60-75fps a tökéletes játékélményhez.
    Míg az említett Destiny 2 kompetetive online multi módjában már tényleg hozzá ad a játékbéli teljesítményünkhöz és az élményhez is, ha legalább dupla az fps(>120fps) vagy több.

    Jevons paradox

Új hozzászólás Aktív témák