- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz Malibutomi #3049 üzenetére
MSI nagyon jól né ki! Kicsit drágább lesz ,mint a Nitro,de nem érdekel.
A customok mikor jelennek meg hivatalosan? Nálunk 1-2 hónap? Érdemes lenne bevállalni addig egy vapor-x 290 kártyát?
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
törölt tag
válasz Televan74 #3051 üzenetére
Szerinted? Addig is Devil ánbokszing
-
menpee
aktív tag
válasz Laja333 #3045 üzenetére
Tudom, csak nekem olyan bolt lenne az optimális, ahol tudnék fizetni iDeal-lal. A holland árösszesítő oldalt is frissítgetem naponta, de csak ref vagy előrendelős Nitro van eddig beárazva.
Plusz a "nemtudokvárniadót" is elkerülném lehetőleg, ráérek még egy darabig.
First world problems,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
dergander
addikt
Ez az egész mizéria hogy alig lehet kapni Custom 480-at (de még Referencia sincs) annak köszönhető hogy bajos a 14nm gyártás. Ilyen még a történelemkönybe se volt még hogy valamit kiadnak,de már elfogyott. Mennyit adtak el nemrég világszerte vagy 50.000db-ot? Az AMD a ludas mert ezen is spórol,ha több gyártósort bérelt volna akkor eltudta volna látni a piacot. Itt meg énis már 5 napja megrendeltem lassan és még az OC.uk is csak augusztus 12.-t ír. Nem mellesleg hogy már magyarországon sehol nemlehet kapni. Mekkora tré már hogy kiadnak egy "népkártyát" és nemtudják kiszolgálni a piacot. Ráértek volna augusztus közepén kiadni...ja vagy mégse mert jött az 1060 NV
-
exedoc
senior tag
válasz Malibutomi #3049 üzenetére
Végre. Végre. Kell már nagyon. Devil rohadt jól néz ki, csak az a baj hogy nem világít. Nemám. Az a baj, hogy nekem hosszú. Ellenben az XFX-re már nagyon kíváncsi lennék. Nagyon esélyes, mert több helyen is panaszos Nitro hűtése.
-
Televan74
nagyúr
válasz dergander #3057 üzenetére
Hét igen ehhez nincs mit hozzáfűzni! Egy népkártya amit alig lehet kapni.Pedig tényleg lenyűgöző a teljesítménye.Nálam volt két napig egy ref rx 480.,faja kis gpu lett.Csak fűt mint az atom.
Nem baj,hétfőn gyógyítom pici lelkemet egy vapor 290 -nel,míg az MSI Gaming nem lesz itthon kapható.
-
-
Televan74
nagyúr
ref. MSI RX 480 [link] nem tudom meddig lesz nekik,de valakinek hátha.
-
malacka87
őstag
Tajvani gyárak is akadoznak ám. Elég durva időjárás van arrafelé. Első szállítmányok azért is csúsztak.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Laja333
őstag
Nem változott az állás az 1060 megjelenése után sem.
-
myckey
veterán
ájemdí topic, de azért ekkora failt itt se illik bebökni.
1060 picit ,5-10% ban rá ver az RX480 ra is, hébe hóba.
Amennyiben a sásárlással kapcsolatos kimutatásokra vonatkozik...akkor so so, egye fene, talán ,esetleg.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
törölt tag
Az első fecske (1 ventis) XFX RX 460 Mini
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
MSI RX 480 Gaming X teszt. Nagyon szimpatikus a kártya,Mondjuk itt sem lett meg az 1400Mhz -s álom.De hőmérséklet és hang tekintetében meggyőző.
(#3076) Pepeeeee Öcskös lehet kap valami hasonlót,a 7770 helyett.
[ Szerkesztve ]
-
lacus83
senior tag
válasz Laja333 #3067 üzenetére
Jah.
De ha itt készítenének ilyen felmérést valszeg jócskán hátrányban lenne az a 480.
SajnosEgyre többen pártolnak át,mivel hiába van valami ami mégsem elérhető.
[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Omli85
őstag
válasz lacus83 #3078 üzenetére
Azért majd ne lepődj meg ha közölnek számokat, és kb 2x annyi fogyott alsó hangon a 480-ból mint az 1060-ból .. Nem azért nincs mert nem gyártottak eleget hanem mert elhordja a sok jómunkásember...
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz Televan74 #3077 üzenetére
vótmá
(#3085) sakal83
Ebből a 4gb is elég, mivel úgy sem a memória lesz a szűk keresztmetszet.
Az meg ha hozná a 970 teljesítményét kb 70.000 körül +-, akkor jó is lenne.Francokért nincs már pcgh összehasonlító teszt
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Yany
addikt
Németben már kezdenek szállingózni az XFX Customok is: Idealo
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
tobias88888
őstag
válasz Televan74 #3077 üzenetére
Szép és jó, ez végre rendesen (minimum 60fps) hozza az 1080p-t tűrhető áron. Csak lenne a piacon nem ref-es...
"Németben már kezdenek szállingózni az XFX Customok is: Idealo" - A 240 dolláros ajánlott árból hogy lett 330 euró? Akár hogy számolom adóval mindennel, nem jön ki...
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz tobias88888 #3089 üzenetére
Add hozzá azt is, hogy jó kártya, újdonság, kezdeti kis készletek, kapzsiság..
Mindjárt kijön a 330 euró. -
-Solt-
veterán
válasz tobias88888 #3091 üzenetére
DX11 alatt valamivel erősebb, viszont DX12 alatt meg a 480 erősebb és nem csak "valamivel"... Szerintem még azonos ár esetén is inkább a 480 a nyerő...
www.smart-bus.hu
-
partxxx
tag
RX 470 teszt, néhol beelőzte a 1060-at
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest