Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yutani

    nagyúr

    válasz Ren Hoek #1538 üzenetére

    Két dolgot kellene nézni, de csak az egyikkel (segítek, az elsővel) hajlandók foglalkozni a szűk látókörűek:

    1. Milyen teljesítményt hoz az RX 480?
    2. Milyen árban érkezik az RX 480?

    Ebből a két információból szépen el lehet helyezni a palettán a kártyát. Mint ahogy elhelyeztük anno például a 7870-et. Nagyszerű volt, hogy az új generáció alacsonyabb kategóriás tagja hozza az előző generáció csúcsának teljesítményét alacsonyabb áron és fogyasztással.

    Most ugyanezt hozza az RX 480. Miért nem képesek az emberek látni, amit látni kellene? Miért csűrik-csavarják és hozzák ki végül, hogy csalódás? Kérdem én, ugyanebben a kontextusban a 7870 is csalódás volt?

    Szerk: Perf/$ összehasonlításban ott van az RX 480 a topon. Akkor mi a probléma?

    A 300 dollárért vásárlás kérdése: Ha valaki nem hajlandó újra 300 dollárt kiadni az új generáció megjelenésekor, hogy megkapja a fejlődést a teljesítményben, akkor fogja be a pofáját száját, ha alacsonyabb áron nem kap nagyobb teljesítményt. Ha jogos elvárás lenne, és a gyártók ezt kiszolgálnák, az azt jelentené, hogy az új generációs $200 kártyának tudnia kellene azt, amit egyébként az új generáció $300 kártyái tudnak normál esetben. Azaz te azt várnád el, hogy a $200 kártya tudja az előző generáció $500-600 kártyáinak teljesítményét. Lefordítva az RX 480-nak tudnia kellene a GTX 1070 teljesítményét. Csak én érzem azt, hogy ez nonszensz? :U

    [ Szerkesztve ]

    #tarcsad

Új hozzászólás Aktív témák