Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lacus83

    Topikgazda

    Valóban segíthet a plusz hűtés venti vezérlés által,persze biztos van itt is az a pont ahol azokon a ram chippeken már ez sem segít.
    R9 2XX esete nálam,artifact oboa party level 10es szinten :P

    Ha már zöld,kék,fekete,sárga rajzolások vagy a színek tömény megjelenésénél tartunk létezik olyan is ám hogy szintetikus teszt alatt rajzol pl 3D mark de játék alatt ultrán se hibádzik.
    Ilyenkor ugye : most akkor mi van? Futottam már ilyenbe.

    Másik eset a megfagy,driver leáll,DX hiba .Sajnos ilyenkor szervizes vagy kisker is azt mondja amit a Winfos,hogy cserélj drivert,látogasd meg a supportot.Vagy a kedvenc mondat : Rossz,hibás a játék ;)
    Tápellátási problémákat is szívesen ecsetelik,nálad a hiba vegyél másikat,ha akkor is baj van szólj :K

    (#13463) senki66 Hibás darabok bármelyik gyártónál előfordulhatnak,a márka még nem garancia! Ahogy olvasom az elmúlt időszak eseményeit ez ismét bebizonyosodik.
    Jelenlegi állás szerint akkor ne is merjünk ajánlani semmit .Van itt MSI,XFX,Sapphire,Asus hiba.

    Chereiose Asusról voltak sejtések hogy nem az igazi,a jelek szerint erre te sem tudsz most cáfolatot adni.

    (#13480) Hobbbyt Az önként eldobom a garancia okáról kérdeznélek én is. MSI elég jóra sikerült,nem tudom én eldobtam volna e a 3 év gart. Ha a víz az Úr akkor lehet olyat vettem volna amit látszat nélkül lehet oda vissza alakítani.(gar matrica)
    Tákoltak már Corsair,NZXT hűtőket RXre,de pl gyári block is csak ref.ekre van.De mint említettem szerintem pont az MSI nem szorult volna rá sosem hogy vizet kapjon,persze ha kompletté akartad tenni a vízköröd a gépedben ok,de erre akkor tényleg nem az MSI kártyát vettem volna.

    [ Szerkesztve ]

    MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B

Új hozzászólás Aktív témák