Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DokiBaxxi

őstag

válasz Dany007 #42186 üzenetére

Értem, hogy lehet hibázni, csak ez már vicces. Tehát az, hogy a reset gombra nem reagál a gép, az elég durva. Jó mondjuk ez az én speciális esetem, de pl. a Steve féle hibák sem elhanyagolhatóak. Az meg, hogy nem tud az AMD normális drivert csinálni új szériás kártyára, szerintem nonszensz. Legalább ismerjék el, hogy igen segghülye emberek dolgoznak a driver részlegen, és sok a driver hiba, de rajta vagyunk a dolgon. Vagy valami...
    Sry ha nagyon megsértődöttnek tűntem, hajlamos vagyok túl komolyan venni a dolgokat :R

Azért remélem, én is megoldódik. Megtörtént most a driversweeperes driver csere, kíváncsi vagyok, remélem most már minden jó lesz :K

(#42192) rígel
    Mint már írtam, ezelőtt a 7870-es BS hibán kívül csak és kizárólag jókat hallottam a Sapphire-ről. Nem egy tökéletesen berendezett high-end gépbe lett vásárolva a cucc, csak egy szerény kis masinába, ezért nem akartam Asus kártyát. Na meg a mérete, és a tápcsatik száma miatt...

De bocsánat Mr. Tökéletesség, hogy meg mertem szólalni és elvárom a minőséget :W

(#42193) Grave444
    Hát a reset gombot nem is a driver számlájára írtam fel :) Csak érdekes dolog

[ Szerkesztve ]

"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."

Új hozzászólás Aktív témák