- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A pontos idővel sem marad adós a Xiaomi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crossfit007
senior tag
válasz HELLAFLUSH #16800 üzenetére
Ha fel tudod rántani 3.9-4GHz környékére akkor még bőségesen elég minden játékra.
Nekem is Gigabyte alaplapom van, GA-990FXA-UD5, és teljesen megvagyok vele elégedve, jó a hűtése is, és megbízható.
Szerintem a D3-massal is jól fogsz járni. -
lsc
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
Egy 955BE tökéletes, játékokban kb az alapórajeles I5 750 szintjét hozza, a C3-asoknak a 3.6 - 4.0GHz nem akadály, szinte mind tudja VID-en, a 6770-eshez pedig több mint elég.
Alister from Hell
-
csabika0001
senior tag
Hello
Proci ok azt lehet majd nyúzni abban a lapban is. De a vga nem futamgyőztes ezt gondolom te is tudod .
Egy komolyabb 400-450W os táp bőven kiszolgálja nézz szét a Chieftec vagy a Corsair háza táján találsz magadnak valót.
Am ha még VGA-t megpótolod egy 10 essel nemkicsit jobb kártyát kapsz mondjuk egy 6850 est
Ráadásul elég jó tuning potenciállal bírnak. -
oz82
senior tag
Szia!
nekem a VGA és proc ugyan ez. A vga miatt egy közepes konfig, a phenom jóval erősebb kártyákat is kihajt. De arra a felbontásra tökéletes a kártya.
1600x1050 vagy full HD-be már illik a 6830-50 minimum
De ha jó a tavaji kártya is akkor a 6770 es árában kapni 5830 isJa de látom kiszolgáltak a válaszokkal
[ Szerkesztve ]
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest