Új hozzászólás Aktív témák
-
gurubefree
senior tag
válasz ->Raizen<- #2200 üzenetére
Nem nyultam semmihez egyszeruen megemeltem a szorzot . Addig nem nyulok mashoz amig meb nincs az uj haz es a hutes.
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
->Raizen<-
veterán
válasz gurubefree #2201 üzenetére
Akkor szimplán érthetetlen neked miért több az eredményed linx-ben mint a többieknek és nekem. De már nem izgat.
-
gurubefree
senior tag
válasz ->Raizen<- #2202 üzenetére
Talan mast erdekel meg ha teged nem is izgat. Mint emlitettem nem szerettem volna hozzanyulni mashoz a hutes problemam miatt de itt egy masik eredmeny.
God damn it .... csak nem akar kevesebb lenni. Ha meglesz a hutes lesz ez jobb is.
-
->Raizen<-
veterán
Olvastam érdekes dolgokat nem akarom hogy eldurranjon valamelyik fet az alaplapomban tuningkor mert nincs hűtés rajuk! [link]
Tudjátok milyen alaplapom van a vrm-ekre milyen hűtőbordát tegyek? 5-leteket várok! -
mpierre
veterán
válasz ->Raizen<- #2204 üzenetére
Például, de mérned kell, hogy jó-e.
Várjál, keresem a másikat is.#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
válasz ->Raizen<- #2204 üzenetére
Lejártam, de ez is kimondottan jó, de itt is mérni kell, hogy jó-e. (Lap alja.) Elég nehéz beszerezni, de megéri a küzdelmet.
Ja: Off. Meg az előző is.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Gaabbaa
aktív tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz ->Raizen<- #2208 üzenetére
hogyhogy?...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
->Raizen<-
veterán
Olyan mosfet hűtő borda kellene ami elég magas hogy a ninja 3 aljától magasabban legyen picit hogy kapjon szellőt a borda teteje! Nem tudom ez olyan lenne e? HR-09 U TYPE1
Zk a vízhűtés nem nagyon érdekel. A fetek miatt nem fogok beszerezni komplett vízhűtés packot ami mindenre kiterjed a fetekre is és ki se jönnék 40k-ból.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz ->Raizen<- #2210 üzenetére
értem.
nekem ez van [link]. pont dolgozik rá levegőt a zalman cpu hűtő." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
->Raizen<-
veterán
válasz - = Zk = - #2211 üzenetére
Hol tudnám megvásárolni?
-
- = Zk = -
félisten
válasz ->Raizen<- #2212 üzenetére
én innen vásároltam. lassan 3(?) éve már.. most nem láttam náluk.
érdeklődni kell, max annyit tudsz tenni. Thermalright TR HR-09" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
->Raizen<-
veterán
válasz - = Zk = - #2213 üzenetére
Írtad valahol hogy kékhalált kaptál nagyobb tuningkor enélkül a mosfet hűtő nélkül. Na már most mi volt az a határ amit bírt fet hűtő nélkül a géped? És miután feltetted meddig tudtad tulszárnyalni a limitet cpu tuningnál???
[ Szerkesztve ]
-
reset
senior tag
válasz ->Raizen<- #2212 üzenetére
Hali! Bocs, hogy beleszólok - nekem van egy Thermalright HR-09U. Priviben többet...
-
- = Zk = -
félisten
válasz ->Raizen<- #2214 üzenetére
ehh.. most megfogtál.
nem tegnap volt már az a tuning. 3-4 éve talán. kb.
nem tudom, megmondom az őszintét. de lekellett cserélnem hozzá a chipset hűtését is.
arról pedig ő gondolskodik [link]amúgy 3,7Ghz-ig jutottam eme segítségekkel. apróbb fesz emelgetésekkel stb. 3,8-nál már terhelésre kifagyott. netezgetni viszont tudtam szépen.
lehet találok valahol screenshoot-ot a tuningról. nem igérem 100%-ra" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #2216 üzenetére
nem találom, sry
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
->Raizen<-
veterán
válasz - = Zk = - #2211 üzenetére
Milyen zalman proci hűtőd van?
-
- = Zk = -
félisten
válasz ->Raizen<- #2220 üzenetére
-
->Raizen<-
veterán
válasz - = Zk = - #2221 üzenetére
Igen ez a kialakítása révén az alaplapi alkatrészeket is tudja hűteni a nagy klasszikus!
Sajnos a mai csúcs levegős proci hűtőknél egyáltalán nem gondolnak a tervezéskor bele a mérnökök hogy extrém tuning-kor mennyire fel tud forrósodni a foglalat környéke és a kondik.
Az embernek meg maszekolni kell a fetek fölé ventilátort ha azt akarja hogy sokáig stabil legyen a gépe. A hyper TX2-nek volt ügyesen megoldva emlékeim szerint utoljára az hogy az alaplapot is hűtse egy fröccsöntött aluminium keretbe volt az egész.[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz ->Raizen<- #2222 üzenetére
Uram bocsá műanyag keretet akartam írni az éjszakázás átka...
-
- = Zk = -
félisten
válasz ->Raizen<- #2222 üzenetére
igen, jól látható az a kis megoldás, a "műanyagról" eme képen [link]
sokat filóztam, hogy mondom lecserélem én is valami faxább hűtőre a kicsi zalmant, de basszus ha szépen kitakarítgatom a lamellákból a port, nyerek vele 4-7 fokot átlaban. akkor minek cserélni?
szerintem ez fogja hűteni az X6-osomat is. vagy a CM V8.." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
KillBorn
senior tag
Sziasztok!
Beléptem a klubba egy 1090T BE-vel!
Most biosban az enchanted halt state meg a C&Q is be van kapcsolva, 1.285 V-n, meg 3.5 GHZ-n van a többi, de úgy láttszik hogy mindig 3.5-ön megy. Enenrgiagazdálkodás "energiatakarékoson. 790GX a lap, legújabb biossal.Valamit lehetne tenni? 1.275-ön vinné a 3,5-öt vajon? Itt egy kép is:Előre is köszi!
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
->Raizen<-
veterán
válasz - = Zk = - #2224 üzenetére
Maximum az x4-es procid szénné húzva milyen hőmérsékleteket produkál a kis zalmannal?
-
- = Zk = -
félisten
válasz ->Raizen<- #2226 üzenetére
sose néztem..
de lehet, hogy 3DM06 topikban van valamim elfekvőbenolyan kérdéseket tudsz feltenni, hogy szinte szégyellem magam, hogy nem tudtam előre, hogy valaki ilyet is fog valaha kérdezni
-
->Raizen<-
veterán
válasz - = Zk = - #2227 üzenetére
Csak kíváncsi vagyok a zalmanod hőtés teljesítményére is nem muszály keresgélni képeket csinálhatsz újat.
-
- = Zk = -
félisten
válasz ->Raizen<- #2228 üzenetére
gyáá, nézzenek oda!
majd ha meglesz az X6 akkor csinálok. oda-vissza" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
mpierre
veterán
válasz - = Zk = - #2229 üzenetére
A lustaság, az... viszi előre a társadalmat a fejlődés útján...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
->Raizen<-
veterán
válasz - = Zk = - #2229 üzenetére
Arra várhatok mikor neked x6-os lesz minimum piros hó fog esni a topic eleje óta igérgeted.
-
- = Zk = -
félisten
válasz mpierre #2230 üzenetére
az is igaz
(#2231) darky@
de most van rá gép és KP" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
inter10
csendes tag
Hali!
Az INTEL i5 4 magosa vagy az AMD Phenom 6 magosa jobb-e játék alatt?
Köszi!
-
->Raizen<-
veterán
válasz - = Zk = - #2232 üzenetére
Már csak pár napot kell aludnod a bullldog kutyákig!
-
- = Zk = -
félisten
válasz ->Raizen<- #2234 üzenetére
így van
remélem kiűzik a Bullok a foglalataikból az X6-osokat egyet befogadnék szíves örömest.." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
KillBorn
senior tag
válasz Gyufaaa #2237 üzenetére
Szia! Köszi a választ! Végülis visszatettem minden alapbeállításra...így 3.6Ghz meg a 800 Mhz C&Q üzemmód között váltogat, szal működik. Csak annyi a szívfájdalmam, hogy a tervezett 1.275V / 3.5Ghz + C&Q üzemmód helyett a 1.4V / 3.6 Ghz + C&Q üzemmódot használja terhelt illetve üresjáratban...Már máshol is olvastam, hogy egyes lapok kiütik a C&Q-t ha tuningol az ember...De Phenom 9650-es tuningnál nem vol ilyen, igaz ott FSB-húztam, és ment a C&Q. Azért vettem Black Editiont, hogy egyszerübben lehessen tunigolni, és a Voltot is be tudjam frankón állítani...erre nem megy akkor a C&Q.
Azért még megpróbálok még 1 -2 variációt hátha beveszi amit szeretnék"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
- = Zk = -
félisten
válasz KillBorn #2238 üzenetére
nekem is kiüti.
de ezt sikerült kiküszöbölnöm azzal, hogy a CPU frekijét emeltem. tehát jelenleg minden AUTO-n van, és az "FSB"-t növeltem 233MHz-re. és van CnQ-m.
234-nél nincs boot. tehát oda már valamit emelnem kéne. egyelőre nem néztem mit." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
gurubefree
senior tag
Aki mar probalta .... meddig lehet vinni az fsb-t . Latok itt stabil 233 , 215 , 265. Mennyit tud ez a x6 1090T ? Termeszetesen fesz.emelese nelkul.
-
Gyufaaa
veterán
válasz gurubefree #2240 üzenetére
Ez azért nagyban függ a deszkától is.
-
- = Zk = -
félisten
válasz gurubefree #2242 üzenetére
ahoz biztos kell fesz emelés.
és szvsz annyit nem is fog menni. bár nem ismerem a Thubanokat." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
gurubefree
senior tag
válasz - = Zk = - #2243 üzenetére
Hetekkel ezelott mar megvolt . 1.4V alatt ; x10 300 fsb. A gep elindult ment minden de nem probaltam terhelve. Majd reggel kiderul
A ram-ok 1600-on mentek.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz gurubefree #2244 üzenetére
jah, Ánusz Krosszherben jogosnak érzem!
-
gurubefree
senior tag
válasz - = Zk = - #2245 üzenetére
Csak a hutesem problemas ... most cserelek hazat es hutest. A haz valasztassal gondban vagyok . A hutes nagy valoszinuseggel a corsair H100 lesz.
-
- = Zk = -
félisten
válasz gurubefree #2246 üzenetére
én meg a házzal vagyok gondba...
-
gurubefree
senior tag
válasz - = Zk = - #2247 üzenetére
Most hogy mondod ..... a HAF X rajta a listan a corsair 600T , es 700D mellett.
-
- = Zk = -
félisten
válasz gurubefree #2248 üzenetére
haf 922 nincs a listán?..nekem kéne...
-
gurubefree
senior tag
válasz - = Zk = - #2249 üzenetére
Az kicsi lenne nekem ( feltetelezem )..... eleve a H100 + arctic extreme plus II ami 290mm.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest