- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
bognar110
őstag
Átlagba a játékok hány fps-t javulnának hogyha váltanék Phenom II X4 945-ről Phenom II x6 1090T-re ?
-
törölt tag
válasz ricshard444 #4007 üzenetére
nekem sose volt vele gondom, pedig rengeteget vaterázok meg üzletelgetek
-
törölt tag
válasz ricshard444 #4009 üzenetére
Én azon gondolkoztam a multkor, hogy lehet ez a helyi postásoktól függ... nincs kedvük kivinni. Falun előfordulhat és lehet nekem azért nem volt gondom, mert itt normális emberek dolgoznak a postán
-
Wasp91
aktív tag
válasz ricshard444 #4011 üzenetére
Vissza adom én ezt a kazánt azon ne múljék.
Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál
-
- = Zk = -
félisten
érdekes, nekem 1090T-m van, de nem érzem, hogy kazán lenne
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ricshard444
veterán
-
Wasp91
aktív tag
válasz - = Zk = - #4013 üzenetére
V8 elég jó hűtő lehet kinézete alapján. Ezzel a ninja rev b-vel meg eléggé mellényúltam vagy gyengusz a ventilátora.
Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál
-
- = Zk = -
félisten
igen, meglepően jó! persze, manuálisan tudom csak szabályozni, így 1400-zal hasít. az a minimum hátlapi potival. de már úton van, egy SWIF2-120P.
azelőtt Zalman CNPS9700Led sercegett felette. no, meg házat is cseréltem, szal kész frigó lett a gépem ...[link]
nyáron leszek rá kíváncsi..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Wasp91
aktív tag
válasz - = Zk = - #4016 üzenetére
Jól néz ki! Proci milyen hőmérsékleteket produkál?
-
- = Zk = -
félisten
nálam ugyebár szarúl mérő proci van, így jelenleg 16 fokos....a régi BMW-s házikóban 22.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Wasp91
aktív tag
válasz - = Zk = - #4018 üzenetére
16 fok. xd Kupakhőt vagy maghőt nézed?
-
- = Zk = -
félisten
óó, van vagy 3 monitorozóm ...
aszongya:
aida kupak 20 fok, magonként 16
cpuid kupak nincs, egyenként 16
coretemp kupak szintén nyema, magonként 16....sztem nálam a magonkénti mérés a sikeres ...bár a 16 fok igencsak "vicces"...
-
addikt
Azért röhej, hogy a hőfok kijelzés máig ennyire béna.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz ->Raizen<- #4023 üzenetére
megvárjuk. mindenképp
-
reset
senior tag
válasz - = Zk = - #4020 üzenetére
Szerintem nálad a kerületet mutatja - ti. ahol laksz
-
- = Zk = -
félisten
-
->Raizen<-
veterán
Még még van az asztalim. Megnéztem a serious sam 3-at az első játék amihez tuningolni kell az x6os procit hogy teljesen jól fusson. 3,6 ghz-nél meg 2500-as nb-vel jól érzi magát már mindent ultrán.
[ Szerkesztve ]
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
van egy 1090T BE procim, most alapfeszen 3800 Ghz-en megy (19x200) az NB pedig 2800 Mhz-en, szintén alapfeszen. Szerintetek van esély a vesz csökkentésre vagy meg se próbáljam?
plata o plomo
-
ricshard444
veterán
Megjott az 1100T. 4200t nemtudom stabilizalni de 4100 lazan megy
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Ja es valamiert ha a ramokat 800 korulre teszem nem kapcsol be szval eggyel visszakell osztanom...alap mhz az 800
Vannak dolgok...
-
gyurczy
őstag
válasz ->Raizen<- #4030 üzenetére
Ez bennem is megfogalmazódott, kíváncsi lennék a konkrét feszültség értékre, ilyen órajelekhez 1.35V/1.30V már elkél.
-
code1005
senior tag
válasz ->Raizen<- #4030 üzenetére
Így van, 1.175-1.300V között mászkál, a CNQ meghagytam csak a turbocore-t kapcsoltam ki.
plata o plomo
-
ricshard444
veterán
4100mhzen megy most 200x20.5en 1.45V-n. 4140en is dobja a kékhalált...1.5V-n 4200n nem stabil. Így marad ez a 4100 24/7re. Nemrossz
Vannak dolgok...
-
->Raizen<-
veterán
válasz ricshard444 #4035 üzenetére
Szegény proci.
-
ricshard444
veterán
válasz ->Raizen<- #4036 üzenetére
Kíváncsi vagyok jobban megy e a gta 4 mint 3500mhzen
Vannak dolgok...
-
Wasp91
aktív tag
válasz ricshard444 #4035 üzenetére
Hőfokok?
-
gyurczy
őstag
válasz ricshard444 #4040 üzenetére
Mivel hűtöd?
-
Wasp91
aktív tag
válasz ricshard444 #4042 üzenetére
a kupakhő 55 vagy a mag?
-
apollo12
veterán
válasz ricshard444 #4042 üzenetére
milyen szobahőmérsékleten ? 16Cfok mert nagyon hihetetlen anno nekem polírozott hyper 212 vel 60Cfokot tapostam 2db swif2 120p ventivel 1.4volton 4ghz en
-
->Raizen<-
veterán
válasz ricshard444 #4040 üzenetére
Képet toljál róla amint épp nyúzod IBT-vel max memoryval és elhisszük akkor.
Apollo én a legkeményebb tesztben hiszek csak. A prime csak "csiklandozza" azt a procit kis túlzással élve.Ha játékok alatt max 55 fok jó az ricshard.
[ Szerkesztve ]
-
apollo12
veterán
válasz ->Raizen<- #4045 üzenetére
egy prime 95 large fft 20percet nyomjon rajta, stem ott már a 60Cfokot fogja taposni
-
ricshard444
veterán
Ugy biztos eleri a 60t De most 2 honapnyi lemaradasom van igy most nem ez az elso
Vannak dolgok...
-
->Raizen<-
veterán
válasz ricshard444 #4047 üzenetére
Van pár játék meg lehet érteni.
-
apollo12
veterán
anno nekem IBT mellet nem volt kék halál, prime 95 large fft nél meg 10perc múlva dopta a kék halált
-
->Raizen<-
veterán
válasz apollo12 #4049 üzenetére
Nálam: Prime alatt stabil volt órákig egy adott beállítás. LINX-el szintén. De IBT-nek nem kellett sok idő és eldobta errorral magát. Szóval én azóta csak az IBT-ben bízom ha ki kell tesztelni egy procit. Elég sok órát beleöltem a játszadozásba csak ezzel a processzorral is a többiről nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest