Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    Emberek ez a kártya lehet hogy megy vissza.

    Nem fogyaszt sokat. a teljes PC warzone alatt 540-580 watt között vesz fel a szünetmentesből. Így a 700 wattos táp is teljesen rendben van.

    Egy kisebb és egy elég nagy negatívum:

    A kisebb ami lehet csak nekem szúrja a szemem. Megveszed a leggyorsabb, legdrágább, gyári tuningos csúcs verziót egy valag pénzért. A dobozban egy sima karton volt, benne egy fekete hab alatt a VGA és ennyi. Semmi de abszolút semmi nem volt mellette, és ilyet én még nem láttam. A korábbi Asus ROG és Matrix kártyák mellé sok mindent adtak. Valamelyik egy aktatáskában jött. 3 teljes játék ami a steamen aktiválható volt. Pendrive, kulcstartó, kábelek, átalakító, matricák, ajtóra akasztható sz@rok, sőt még egy sztereó mikrofon is ami a mai napig megvan. Sok mindent ki is felejtettem valószínűleg. Okés hogy fele kacat de akkor is érezted hogy csúcs terméket vettél itt meg khm... a kártyán érzed de mint ha OEM tálcásan vetted volna dobozos helyett. Mindegy ezen túllép az ember.

    A nagyobb hogy úgy visít mint egy fürdős kurv@. Nem a venti mert azt maxra tekerve ha nem fut játék szinte hangtalan. 3 dolog lehet, Coil bejáratódik és jó lesz, Coil nem járatódik be csak simán sz@r, vagy kondenzátor kezdődő hiba, de ez a legvalószínűtlenebb.

    Szóval írok ma a boltnak és ha nem kussol el 3 napon belül megy vissza. Red Devilt akartam csak az pont kifogyott de ez valami brutálisan visít. Warzoneban konkrétan hallod hogy kint vagy beltérben vagy mert úgy változik a visítás frekvenciája. 120-as FPS limittel. Ha nincs FPS limit akkor még brutálisabb. Konkrétan a zárt gépházból game közben túlvisít mindent. Nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák